Goedkope broker

Een goedkope broker vinden

Een goedkope broker vinden is een kwestie van op een rij zetten welke verwachtingen jij hebt van een goede bank (of broker) die het mogelijk maakt om zelf te gaan beleggen. Uiteraard kun je ook via een broker deelnemen aan bijvoorbeeld het (eventueel in beheer) fondsbeleggen, handelen in ETF’s of trackers en short gaan. Kortom, hoe verwacht jij in de toekomst te gaan beleggen? Een goedkope broker kiezen heeft vooral zin wanneer jouw keuze valt op een broker die weinig of geen transactiekosten rekent. Zo haal je het meeste uit jouw rendement en hoeft het rendement niet verrekend te worden met deze kosten. Zo kan een goedkope broker met een welkomstaanbieding voor gratis transactietegoed erg interessant zijn!

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Gratis beleggen met de demorekening!
Open eenvoudig een rekening en start met beleggen in Aandelen, ETF, Opties en Futures. Probeer gratis de demorekening >
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Ontvang nu € 50,- tegoed >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen: Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts. Nu € 50,- voorjaarsbonus!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Hoe kun je een goedkope broker vinden?

Natuurlijk kun je op het internet aanbiedingen en acties bekijken van de verschillende brokers in Nederland. Toch kan het lastig zijn om op basis van deze informatie snel een goede keuze te kunnen maken voor een goedkope broker. Wil jij weten of er brokers zijn die bijvoorbeeld gratis transactiekosten bieden? Of kies je het liefst voor een goedkope broker die veel voorlichting geeft aan onervaren beleggers? Maak dan handig gebruik van het onafhankelijke overzicht van brokers op Gratis Beleggen.nl. Zo kun je afvinken welke diensten jij belangrijk vindt bij het selecteren van een goedkope broker. Start je voor het eerst met het zelf beleggen? Dan kun je op Gratis Beleggen.nl tevens terecht voor het inschrijven op een gratis cursus beleggen. Doe hier je voordeel mee, zo heb je alle benodigde kennis in huis om succesvol te kunnen handelen.

Een goedkope broker voor de particulier

Wanneer je als particulier bijvoorbeeld maandelijks een klein bedrag opzij wilt zetten voor het beleggen, dan bieden diverse brokers en banken je de mogelijkheid om bijvoorbeeld deel te nemen aan het beleggen in beheer. Hierbij maak je gebruik van een goedkope broker waarvan de experts beleggen met het geld dat je inlegt. Uiteraard kun jij hierbij zelf aangeven of men met een laag, gemiddeld of een hoog risico moet gaan beleggen. Als klant bepaal jij dus zelf wat er gebeurt en op welke manier er beleggingen voor je worden gedaan. Het in beheer beleggen is een perfecte manier om te beleggen voor beginners. Ook kun je eventueel beginnen met beleggen met een gratis fictief bedrag aan geld, zodat je thuisraakt in de werled van het zelf aankopen en verkopen van effecten.