Beleggen met gratis geld

Beleggen met gratis geld

Beleggen met gratis geld is een van de beste manieren om kennis te maken met het beleggen. Bij het beleggen met gratis geld maak je gebruik van een fictief bedrag aan geld op een beleggingsrekening (oftewel een beleggingsaccount). Vanuit deze rekening ga je aan de slag met het beleggen en leer je spelenderwijs hoe het zelf doen van beleggingen via een broker werkt. Een broker maakt het mogelijk voor de particulier om aandelen en obligaties aan te kopen en te verkopen op het juiste moment. Het zelf beleggen via een broker heeft in de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Een van de meest gehoorde redenen hiervoor is het feit dat de banken de rentes van de spaarrekeningen in de afgelopen tijd flink hebben verlaagd.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Gratis beleggen met de demorekening!
Open eenvoudig een rekening en start met beleggen in Aandelen, ETF, Opties en Futures. Probeer gratis de demorekening >
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Ontvang nu € 50,- tegoed >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen: Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts. Nu € 50,- voorjaarsbonus!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Het voordeel van beleggen met gratis geld

Aan het doen van beleggingen met jouw eigen geld is uiteraard een risico verbonden. Hoewel de brokers vaak goede tips en aanwijzingen kunnen geven wat betreft de trends op de markt, is een verwacht voorspeld rendement absoluut geen garantie. Door (plotselinge) veranderingen op de geldmarkt of in een bepaalde bedrijfssector, kunnen voorspellingen anders uitpakken dan verwacht. Bij het beleggen met gratis geld kun je oefenen met het beleggen zoals jij dat van plan bent te gaan doen met jouw echte geld. Je leert gaandeweg over de ins en outs van de wereld van het beleggen. Zo biedt het beleggen met gratis geld een spannende manier om kennis te maken met het opbouwen van rendement door het doen van beleggingen!

Beleggen met gratis geld en besparen op transacties

Wil je niet beleggen met gratis geld, maar met echt geld gaan handelen? Bekijk dan het grote aanbod brokers en banken die het mogelijk maken om zelf te beleggen op Gratis Beleggen.nl. Hier vind je een eerlijk en onafhankelijk overzicht van alle aanbieders van het beleggen. Kies jij voor een broker met gratis transactiekosten? Dan zal jouw opgebouwde rendement niet verrekend worden met de kosten voor het doen van aan- en verkopen van aandelen. Dit scheelt veel geld. Na het beleggen met gratis geld kun je uiteraard ook kiezen voor een broker die bijvoorbeeld het gratis 25 Euro beleggen aanbiedt. Zo maak je een leuke start met het beleggen en krijg je een flinke bonus.

Kortom, er zijn veel manieren waarop je kunt profiteren van het beleggen met gratis geld. Bekijk de mogelijkheden en de voorwaarden per aanbieder!