Nationale Nederlanden

Beleggen bij Nationale Nederlanden

Voor degenen die willen kennismaken met het beleggen of voor particulieren die weinig tijd hebben om zich te verdiepen in alle ins en outs van het beleggen, is het beleggen bij Nationale Nederlanden een goede optie. Wil je bijvoorbeeld beleggen met 100 Euro? Of wil je maandelijks een laag bedrag inleggen op jouw gratis beleggersrekening? Dit is mogelijk bij het beheerd beleggen bij Nationale Nederlanden. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld eenmalig een bedrag van 1000 Euro (of een hoger bedrag) eenmalig in te leggen.

Aanbieder Start nu en profiteer:
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Beleggen in beheer met Nationale Nederlanden

Het beleggen in beheer kent vele voordelen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de experts het werk voor je doen bij deze manier van beleggen. Zo kun je hopelijk een mooi rendement behalen zonder dat je kostbare tijd kwijt bent aan het plannen van jouw beleggingsacties. Uiteraard is het mogelijk om continu op de hoogte te blijven van de stand van zaken wat betreft jouw beleggingen. Dit kun je doen door middel van het raadplegen van de website of middels de handige app van Nationale Nederlanden. Een ander bijkomend voordeel van het laten beleggen van jouw geld is het feit dat de kosten hiervan doorgaans aanzienlijk lager zijn dan die bij het zelf (actief) beleggen. Bij deze broker open je eenvoudig een gratis beleggersrekening, waarmee je aan de slag gaat.

Jij bepaalt het risico bij Nationale Nederlanden

Het beleggen in beheer bij Nationale Nederlanden doe je aan de hand van een beleggingsprofiel. Op basis van dit profiel kies je voor een route wat betreft het laten beleggen van jouw geld. Oftewel; jij bepaalt of er geen, weinig of veel risico gelopen wordt bij het doen van beleggingen met jouw geld. Aan dit profiel is een eventueel verwacht rendement verbonden. Overigens is een prognose wat betreft een eventueel rendement nooit een garantie op winst bij het beleggen.

Leren beleggen en Nationale Nederlanden

Wil je zelf leren beleggen? Dan kun je bij Nationale Nederlanden niet echt rekenen op veel educatie op het gebied van het beleggen. De reden hiervoor is vermoedelijk het feit dat men slechts het beheerd beleggen aanbiedt. Wil je zelf een vergelijking maken tussen Nationale Nederlanden en andere brokers of banken en kiezen voor de goedkoopste manier van beleggen? Lijkt het je leuk om een gratis cursus beleggen aan te vragen? Dan kun je voor deze zaken terecht op het onafhankelijke Gratis Beleggen.nl. Zo kun jij je voordeel doen met goede informatie over gratis beleggen en over het vinden van de goedkoopste aanbieders van het beleggen voor particulieren.

 

5/5 - (26 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)