Gratis etf handelen

Gratis etf handelen

Etf’s of trackers maken het mogelijk om beleggingen te doen met een gespreid risico. Je kunt bij sommige aanbieders gratis etf handelen om uit te proberen hoe deze manier van beleggen je bevalt. Een etf (een exchange traded fund) is als het ware een verzameling beleggingen die je aankoopt op de beurs. Met andere woorden; als je een etf aankoopt dan koop je dus een verzameling verschillende obligaties of aandelen. Met de etf wordt een bepaalde index gevolgd. Zo is het mogelijk om het rendement van deze index te behalen met het gratis etf handelen, wanneer de broker bijvoorbeeld gratis transactiekosten aanbiedt.


Aanbieder Start nu en profiteer:  
goedkoop beleggen populaire broker
Nieuw in Nederland: Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen, crypto en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen uitgiftekosten, geen beheerkosten

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven. 600.000 anderen gingen je al voor: Open gratis rekening! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts, al vanaf € 50,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld goedkoop beleggen, al vanaf € 1,-. Start nu en krijg € 400,- startgeld cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Vergelijk transactiekosten bij het gratis etf handelen

Het voordeel van het handelen in etf’s is dus het feit dat jouw risico gespreid is, omdat je simpelweg niet op een goed resultaat van slechts 1 aandeel wedt. Toch is er bij iedere vorm van beleggen natuurlijk altijd spraken van een risico. Ook het gratis etf handelen doe je dus in principe alleen met extra geld. Vergelijk de transactiekosten goed voordat je de keuze maakt voor een bepaalde bank of broker als je in etf’s wilt gaan beleggen. Je vind aanbieders van het gratis etf handelen op de onafhankelijke Gratis Beleggen.nl website. Tevens kun je hier terecht voor een eerlijk en duidelijk advies wat betreft het goedkoop of zelfs gratis beleggen.

Gratis etf handelen met een oefenaccount

Wanneer je (nog) geen ervaring hebt met het handelen in aandelen of obligaties, dan kan het interessant zijn om eerst rustig te oefenen. Dit kun je bij verschillende aanbieders van het gratis etf handelen doen met een proefaccount. Hierbij maak je gebruik van fictief geld om beleggingen te doen. Zo raak je bekend met de materie en leer je hoe je te werk kunt gaan wanneer je in het echt start met het beleggen. Doe hier je voordeel mee en je kunt in de toekomst zelf succesvol beleggen.

De juiste brokers voor het gratis etf handelen

Wat betreft het kiezen voor een goede broker let je uiteraard op de transactiekosten. Deze kosten hebben een directe invloed op jouw rendement. Ook zijn er aanbieders van het beleggen die het gratis etf handelen mogelijk maken op een andere manier. Op Gratis Beleggen.nl zie je brokers en banken die je de kans geven om te handelen met gratis transactietegoed. Wil je niet direct starten met het beleggen van een groot kapitaal? Dan kun je tegenwoordig als consument ook via een broker beleggen met een klein bedrag.