Gratis etf handelen

Gratis etf handelen

Etf’s of trackers maken het mogelijk om beleggingen te doen met een gespreid risico. Je kunt bij sommige aanbieders gratis etf handelen om uit te proberen hoe deze manier van beleggen je bevalt. Een etf (een exchange traded fund) is als het ware een verzameling beleggingen die je aankoopt op de beurs. Met andere woorden; als je een etf aankoopt dan koop je dus een verzameling verschillende obligaties of aandelen. Met de etf wordt een bepaalde index gevolgd. Zo is het mogelijk om het rendement van deze index te behalen met het gratis etf handelen, wanneer de broker bijvoorbeeld gratis transactiekosten aanbiedt.

Aanbieder Start nu en profiteer:
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Vergelijk transactiekosten bij het gratis etf handelen

Het voordeel van het handelen in etf’s is dus het feit dat jouw risico gespreid is, omdat je simpelweg niet op een goed resultaat van slechts 1 aandeel wedt. Toch is er bij iedere vorm van beleggen natuurlijk altijd spraken van een risico. Ook het gratis etf handelen doe je dus in principe alleen met extra geld. Vergelijk de transactiekosten goed voordat je de keuze maakt voor een bepaalde bank of broker als je in etf’s wilt gaan beleggen. Je vind aanbieders van het gratis etf handelen op de onafhankelijke Gratis Beleggen.nl website. Tevens kun je hier terecht voor een eerlijk en duidelijk advies wat betreft het goedkoop of zelfs gratis beleggen.

Gratis etf handelen met een oefenaccount

Wanneer je (nog) geen ervaring hebt met het handelen in aandelen of obligaties, dan kan het interessant zijn om eerst rustig te oefenen. Dit kun je bij verschillende aanbieders van het gratis etf handelen doen met een proefaccount. Hierbij maak je gebruik van fictief geld om beleggingen te doen. Zo raak je bekend met de materie en leer je hoe je te werk kunt gaan wanneer je in het echt start met het beleggen. Doe hier je voordeel mee en je kunt in de toekomst zelf succesvol beleggen.

De juiste brokers voor het gratis etf handelen

Wat betreft het kiezen voor een goede broker let je uiteraard op de transactiekosten. Deze kosten hebben een directe invloed op jouw rendement. Ook zijn er aanbieders van het beleggen die het gratis etf handelen mogelijk maken op een andere manier. Op Gratis Beleggen.nl zie je brokers en banken die je de kans geven om te handelen met gratis transactietegoed. Wil je niet direct starten met het beleggen van een groot kapitaal? Dan kun je tegenwoordig als consument ook via een broker beleggen met een klein bedrag.

4.8/5 - (21 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)