Hoe kan ik beleggen

Hoe kan ik beleggen?

Hoe kan ik beleggen? Onterecht denken velen van ons dat het zelf beleggen van extra geld een kostbare zaak is. Vaak wordt verondersteld dat je bij het beleggen pas kunt starten wanneer je een enorm kapitaal aan geld beschikbaar hebt om investeringen te doen. Toch is niets minder waar. Door de komst van de mogelijkheid om zelf te starten met goedkoop beleggen bij brokers en banken, kan iedere volwassen particulier nu veel voordeel behalen met het beleggen. Hoe kan ik beleggen is dan ook een veelgehoorde vraag, waar we je bij deze graag meer informatie over geven.

Aanbieder Start nu en profiteer:
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Hoe kan ik beleggen in beheer?

Wil je voordeel behalen met het zelf investeren van jouw geld via een broker? Of stel je jezelf de vraag hoe kan ik beleggen en heb je geen idee waar of hoe je hiermee kunt beginnen? Dan kun je kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij leg je geld in op een gratis beleggersrekening bij een bank of broker. Jij geeft aan of men neutraal, defensief of offensief mag handelen met jouw geld. Hierbij hoort in de meeste gevallen ook een prognose van het rendement dat je mag verwachten. Overigens biedt een dergelijke prognose nooit een garantie bij het beleggen. Hoe kan ik beleggen in beheer? Je legt eenmalig een bedrag in op jouw beleggersrekening, of je kiest voor het maandelijks storten van een vast bedrag op jouw rekening. Er zijn mogelijkheden te over.

Hoe kan ik beleggen met weinig geld?

Heb je weinig extra geld beschikbaar en vraag je jezelf toch af ‘hoe kan ik beleggen met weinig geld’? Dan kun je zelfs door middel van bijvoorbeeld 100 Euro beleggen toch al een leuk rendement behalen. Het is uiteraard handig om in ieder geval wat basiskennis te hebben van het zelf beleggen, om zoveel mogelijk uit de voeten te kunnen met jouw geld bij een broker. Maak hiervoor bijvoorbeeld handig gebruik van de mogelijkheid om via Gratis Beleggen.nl een gratis cursus beleggen aan te vragen. Je krijgt de cursus per e-mail toegezonden en je leert, door middel van handige oefeningen, het antwoord te vinden op de vraag ‘hoe kan ik beleggen’. Leuk detail; tijdens de gratis cursus heb je zelfs de mogelijkheid om het beleggen te oefenen met nepgeld!

Hoe kan ik beleggen met lage kosten?

Ook voor het vergelijken van de aanbieders van het goedkoop of gratis beleggen kun je terecht op Gratis Beleggen.nl. Zo vergelijk je zelf snel (op basis van onafhankelijke informatie) welke broker het best bij jou past!

5/5 - (19 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)