Plus500

Beleggen bij Plus500

Het handelen in CFD’s is voor velen een aantrekkelijke manier om te beginnen met het zelf beleggen. De afkorting CFD staat voor ‘Contracts for Difference’. Hiermee is het mogelijk om zelfs met weinig geld aan de slag te gaan. Plus500 staat bekend als een betrouwbare broker, waarbij je duidelijke informatie kunt verwachten. Bekijk nu de mogelijkheden om het beleggen bij Plus500.

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.

Bekijk ook andere aanbieders om te handelen:

Aanbieder Start nu en profiteer:
Download de gratis Stryk app Zelf beleggen in CFD's van Aandelen, Crypto en Forex? Met Stryk (by BUX) kan je al beleggen met € 50,-. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ). Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis e-book
Ontdek zelf hoe interessant het is om te beleggen met het Lynx platform. Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten

Meer info
Goedkope broker voor beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met de laagste commissie is online beleggen voor iedereen mogelijk.
Vraag nu Gratis Informatie aan. Wil je starten? Dan ontvang je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen
Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Beleggen bij Plus500: start met oefenen

Wanneer je wilt starten met het beleggen bij Plus500, kun je kiezen uit een oefenaccount of een ‘echte’ account, waarmee je aan de slag kunt gaan met het handelen in een groot aanbod aan verschillende CFD’s. Door middel van het inschrijven voor de gratis oefenaccount leer je in je eigen tijd hoe het handelen in zijn werk gaat. Je werkt met fictief geld en krijgt zo inzage in de wereld van de CFD’s en het beleggen bij Plus500. Wil je eerst wat basiskennis opbouwen wat betreft het beleggen an sich, maar ook wat betreft CFD’s? Start dan met gratis oefenen. Ook ideaal voor als je wilt beleggen met weinig geld.

Het risico van het beleggen bij Plus500

Wanneer je start met het beleggen bij Plus500, ga je werken met een zogeheten hefboomproduct wat betreft het beleggen. Het is belangrijk om te weten dat je bij een dergelijke manier van handelen het risico loopt om het volledige kapitaal kwijt te raken indien het handelen niet succesvol is. Wat betreft het beleggen bij Plus500 is het dus verstandig om eerst wat kennis op te bouwen van het handelen. Handel ook niet met geld dat je niet kunt missen. Dit geldt overigens voor alle vormen van het beleggen, bij alle brokers en banken die het beleggen aanbieden.

Beleggen bij Plus500 vergelijken

Voor je start met het beleggen bij een bepaalde broker is het verstandig om eerst een vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders voor online beleggen. Dit kun je doen aan de hand van onafhankelijke informatie op Gratis Beleggen.nl. Zo kun je kiezen voor gratis brokers en voor de broker die past bij jouw wensen.

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.
5/5 - (18 stemmen)