Plus500

Beleggen bij Plus500

Het handelen in CFD’s is voor velen een manier om te zelf te beleggen. De afkorting CFD staat voor ‘Contracts for Difference’. Hiermee is het mogelijk om zelfs met weinig geld aan de slag te gaan. Plus500 staat bekend als een betrouwbare broker, waarbij je duidelijke informatie kunt verwachten. Bekijk nu de mogelijkheden om het beleggen bij Plus500.

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.

Beleggen bij Plus500: start met oefenen

Wanneer je wilt starten met het beleggen bij Plus500, kun je kiezen uit een oefenaccount of een ‘echte’ account, waarmee je aan de slag kunt gaan met het handelen in een groot aanbod aan verschillende CFD’s. Door middel van het inschrijven voor de gratis oefenaccount leer je in je eigen tijd hoe het handelen in zijn werk gaat. Je werkt met fictief geld en krijgt zo inzage in de wereld van de CFD’s en het beleggen bij Plus500. Wil je eerst wat basiskennis opbouwen wat betreft het beleggen an sich, maar ook wat betreft CFD’s? Start dan met gratis oefenen. Ook ideaal voor als je wilt beleggen met weinig geld.

Het risico van het beleggen bij Plus500

Wanneer je start met het beleggen bij Plus500, ga je werken met een zogeheten hefboomproduct wat betreft het beleggen. Het is belangrijk om te weten dat je bij een dergelijke manier van handelen het risico loopt om het volledige kapitaal kwijt te raken indien het handelen niet succesvol is. Wat betreft het beleggen bij Plus500 is het dus verstandig om eerst wat kennis op te bouwen van het handelen. Handel ook niet met geld dat je niet kunt missen. Dit geldt overigens voor alle vormen van het beleggen, bij alle brokers en banken die het beleggen aanbieden.

Beleggen bij Plus500 vergelijken

Voor je start met het beleggen bij een bepaalde broker is het verstandig om eerst een vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders voor online beleggen. Dit kun je doen aan de hand van onafhankelijke informatie op Gratis Beleggen.nl. Zo kun je kiezen voor gratis brokers en voor de broker die past bij jouw wensen.

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.
5/5 - (18 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)