Plus500

Beleggen bij Plus500

Het handelen in CFD’s is voor velen een aantrekkelijke manier om te beginnen met het zelf beleggen. De afkorting CFD staat voor ‘Contracts for Difference’. Hiermee is het mogelijk om zelfs met weinig geld aan de slag te gaan. Plus500 staat bekend als een betrouwbare broker, waarbij je duidelijke informatie kunt verwachten. Bekijk nu de mogelijkheden om het beleggen bij Plus500.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Flatex gratis beleggen populaire broker
Nieuw in Nederland: Beleggen zonder transactiekosten! Open gratis een rekening, nu tot wel € 175,- bonus als je gaat beleggen >
Lees meer, klik hier!
275.000 gingen je al voor!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: start nu en ontvang Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld goedkoop beleggen, al vanaf € 1,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 75,- bij inleg van 1000,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Beleggen bij Plus500: start met oefenen

Wanneer je wilt starten met het beleggen bij Plus500, kun je kiezen uit een oefenaccount of een ‘echte’ account, waarmee je aan de slag kunt gaan met het handelen in een groot aanbod aan verschillende CFD’s. Door middel van het inschrijven voor de gratis oefenaccount leer je in je eigen tijd hoe het handelen in zijn werk gaat. Je werkt met fictief geld en krijgt zo inzage in de wereld van de CFD’s en het beleggen bij Plus500. Wil je eerst wat basiskennis opbouwen wat betreft het beleggen an sich, maar ook wat betreft CFD’s? Start dan met gratis oefenen. Ook ideaal voor als je wilt beleggen met weinig geld.

Het risico van het beleggen bij Plus500

Wanneer je start met het beleggen bij Plus500, ga je werken met een zogeheten hefboomproduct wat betreft het beleggen. Het is belangrijk om te weten dat je bij een dergelijke manier van handelen het risico loopt om het volledige kapitaal kwijt te raken indien het handelen niet succesvol is. Wat betreft het beleggen bij Plus500 is het dus verstandig om eerst wat kennis op te bouwen van het handelen. Handel ook niet met geld dat je niet kunt missen. Dit geldt overigens voor alle vormen van het beleggen, bij alle brokers en banken die het beleggen aanbieden.

Beleggen bij Plus500 vergelijken

Voor je start met het beleggen bij een bepaalde broker is het verstandig om eerst een vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders van het goedkoop online beleggen. Dit kun je doen aan de hand van onafhankelijke informatie op Gratis Beleggen.nl. Zo kun je kiezen voor gratis brokers en voor de goedkoopste broker die past bij jouw wensen.

Plus500UK is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909). 80.6% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Plus500CY Ltd authorized & regulated by CySEC (#250/14)