Ik wil beleggen

Ik wil beleggen: een stappenplan

Ik wil beleggen is tegenwoordig een veelgehoord antwoord op de vraag hoe men een bepaald bedrag aan extra geld (oftewel kapitaal) wil laten groeien voor de toekomst. Het beleggen voor beginners en het beleggen voor particulieren is zeer sterk in opkomst als een waardevol alternatief voor het sparen bij de bank. Denk jij ook ‘ik wil beleggen’, maar weet je niet goed hoe je zou moeten beginnen of heb je simpelweg geen idee hoe het beleggen in zijn werk gaat? Dan is het tegenwoordig mogelijk om bijvoorbeeld te oefenen met beleggen met nepgeld bij een bank of een broker. We bekijken welke opties er zijn voor degenen die willen gaan starten met het zelf beleggen.

Bekijk de mogelijkheden bij deze aanbieders:

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Flatex gratis beleggen populaire broker
Nieuw in Nederland: Beleggen zonder transactiekosten! Open gratis een rekening, geen transactiekosten als je gaat beleggen >
Lees meer, klik hier!
300.000 gingen je al voor!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven: Open gratis rekening + € 1000,- transactietegoed! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: start nu en ontvang Gratis € 500,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld goedkoop beleggen, al vanaf € 1,-. Start nu en krijg € 400,- startgeld cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 100,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Ik wil beleggen, maar hoe doe ik dat?

Ik wil beleggen, maar hoe doe ik dat? Is een veelgehoorde vraag. Je kunt met een minimum investering aan tijd veel te weten komen wat betreft het beleggen. Met een goede gratis cursus beleggen, die je overigens per e-mail kunt ontvangen, leer je snel over de ins en outs van het succesvol zelf beleggen. Binnen deze cursus ligt de focus op goede informatie in duidelijke taal en kom je tevens te weten hoe bijvoorbeeld het beleggen met weinig geld in zijn werk gaat. Zo ga je van ik wil beleggen naar ik ga beleggen! Maak nu gebruik van de mogelijkheid om je via Gratis Beleggen.nl in te schrijven voor de volledig gratis cursus beleggen en zet de eerste stappen op weg naar jouw eigen rendement!

Ik wil beleggen, maar ik ben niet rijk!

Ik wil beleggen, maar dan met weinig geld is een veel gehoorde uitspraak. Het is absoluut mogelijk om met een klein bedrag aan geld te starten met beleggen. Je kunt er ook voor kiezen om maandelijks een vast bedrag over te maken naar jouw gratis beleggersrekening, van waaruit je kunt beleggen. Je kunt ook eenmalig 100 Euro beleggen en bekijken of je op deze manier een leuk rendement op kunt bouwen. Kies voor een broker of een bank die bijvoorbeeld gratis transactietegoed aanbiedt. Zo betaal je geen kosten voor het doen van aankopen (en het verkopen). De transactiekosten hebben een direct effect op jouw rendement. Wanneer je denkt ‘ik wil beleggen’, is het interessant om op Gratis Beleggen.nl een vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders van het goedkoop online beleggen. Zo kun je tegen minimale kosten (of zelfs geheel gratis) aan de slag. Zeg jij al langer ‘ik wil beleggen’? Dan is dit je kans!