Beleggen zonder geld

Beleggen zonder geld

Beleggen is mogelijk een goede optie om jouw extra geld te laten groeien. Uiteraard heeft niet iedereen verstand van beleggen en hoe dit in zijn werk gaat. Tegenwoordig kun je gelukkig als particulier ook zelf beleggen via een broker. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Een van de meest belangrijke kostenposten van het beleggen zijn de transactiekosten. Sommige brokers en banken die het beleggen aanbieden, maken het mogelijk om te beleggen zonder geld met een oefenaccount. Ook kun je profiteren van aanbiedingen van brokers waarbij je kunt beleggen met een gratis transactietegoed. Kortom, laten we kijken naar de voordelen van het beleggen zonder geld.

Aanbieder Start nu en profiteer:
Actie: stort € 5000,- en ontvang gratis aandelen tot wel $ 800,- Beleg bij Freedom24 zelf in aandelen, ETF en opties. Met activatiecode WELCOME5 ontvang je gratis aandelen. Wil je beleggen combineren met sparen? Dan krijg je de hoogste spaarrente (tot wel 5,9%) bij Freedom24.
Probeer het gratis en vrijblijvend! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Hoe kun je beleggen zonder geld?

Op het onafhankelijke Gratis Beleggen.nl kun je niet alleen handige informatie vinden wat betreft het beleggen, maar ook kun je hier terecht voor het vinden van brokers die beleggen zonder geld aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld beleggen zonder kosten. Hierbij leg je uiteraard wel (eventueel een klein bedrag aan) eigen geld in op jouw beleggingsrekening, maar betaal je geen transactiekosten wanneer je aandelen of trackers aan- of verkoopt. Dit scheelt vooral veel geld wanneer je zeer actief handelt. Zo hoeft jouw opgebouwde rendement niet verrekend te worden met de transactiekosten, dat scheelt!

Beleggen zonder geld met een bonus

Er zijn aanbieders van het beleggen op de Nederlandse markt die je een gratis bedrag cadeau doen wanneer je begint met het beleggen. Zo kun je bijvoorbeeld gratis 25 Euro beleggen wanneer je een rekening opent. Afhankelijk van de voorwaarden van de broker moet je hier eventueel wel eerst zelf een bepaalde inleg voor storten. Maak gebruik van de tips en eventuele educatieve video’s op de website van de broker van jouw keuze. Zo kun je, eventueel in combinatie met een oefenaccount met fictief geld, in je eigen tijd leren hoe het beleggen zonder geld werkt.

Beleggen zonder geld of beleggen met weinig geld

Kies jij voor het beleggen van jouw extra geld om rendement op te bouwen voor de toekomst? Je kunt aan de hand van de informatie op Gratis Beleggen.nl een vergelijking maken tussen brokers waarbij je met een klein bedrag kunt starten met het beleggen. Zo kun je met een eenmalige kleine inleg toch je voordeel doen met de positieve kanten van het zelf beleggen. Start nu met beleggen zonder geld om te leren hoe jij later met echt geld jouw kapitaal aanzienlijk kunt vergroten. Doe je voordeel met gratis transactietegoed en gebruik het beleggen zonder geld om de eerste stappen naar rendement te zetten!

4.7/5 - (15 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)