Beleggen zonder geld

Beleggen zonder geld

Beleggen is mogelijk een goede optie om jouw extra geld te laten groeien. Uiteraard heeft niet iedereen verstand van beleggen en hoe dit in zijn werk gaat. Tegenwoordig kun je gelukkig als particulier ook zelf beleggen via een broker. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Een van de meest belangrijke kostenposten van het beleggen zijn de transactiekosten. Sommige brokers en banken die het beleggen aanbieden, maken het mogelijk om te beleggen zonder geld met een oefenaccount. Ook kun je profiteren van aanbiedingen van brokers waarbij je kunt beleggen met een gratis transactietegoed. Kortom, laten we kijken naar de voordelen van het beleggen zonder geld.

Meer aanbieders om te beginnen:

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Flatex gratis beleggen populaire broker
Nieuw in Nederland: Beleggen zonder transactiekosten! Open gratis een rekening, nu tot wel € 175,- bonus als je gaat beleggen >
Lees meer, klik hier!
275.000 gingen je al voor!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: start nu en ontvang Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld goedkoop beleggen, al vanaf € 1,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten




Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 75,- bij inleg van 1000,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Hoe kun je beleggen zonder geld?

Op het onafhankelijke Gratis Beleggen.nl kun je niet alleen handige informatie vinden wat betreft het beleggen, maar ook kun je hier terecht voor het vinden van brokers die beleggen zonder geld aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld beleggen zonder kosten. Hierbij leg je uiteraard wel (eventueel een klein bedrag aan) eigen geld in op jouw beleggingsrekening, maar betaal je geen transactiekosten wanneer je aandelen of trackers aan- of verkoopt. Dit scheelt vooral veel geld wanneer je zeer actief handelt. Zo hoeft jouw opgebouwde rendement niet verrekend te worden met de transactiekosten, dat scheelt!

Beleggen zonder geld met een bonus

Er zijn aanbieders van het beleggen op de Nederlandse markt die je een gratis bedrag cadeau doen wanneer je begint met het beleggen. Zo kun je bijvoorbeeld gratis 25 Euro beleggen wanneer je een rekening opent. Afhankelijk van de voorwaarden van de broker moet je hier eventueel wel eerst zelf een bepaalde inleg voor storten. Maak gebruik van de tips en eventuele educatieve video’s op de website van de broker van jouw keuze. Zo kun je, eventueel in combinatie met een oefenaccount met fictief geld, in je eigen tijd leren hoe het beleggen zonder geld werkt.

Beleggen zonder geld of beleggen met weinig geld

Kies jij voor het beleggen van jouw extra geld om rendement op te bouwen voor de toekomst? Je kunt aan de hand van de informatie op Gratis Beleggen.nl een vergelijking maken tussen brokers waarbij je met een klein bedrag kunt starten met het beleggen. Zo kun je met een eenmalige kleine inleg toch je voordeel doen met de positieve kanten van het zelf beleggen. Start nu met beleggen zonder geld om te leren hoe jij later met echt geld jouw kapitaal aanzienlijk kunt vergroten. Doe je voordeel met gratis transactietegoed en gebruik het beleggen zonder geld om de eerste stappen naar rendement te zetten!