Gratis handelen op de beurs

Gratis handelen op de beurs: de mogelijkheden

Gratis handelen op de beurs is een aantrekkelijk idee wanneer je voor het eerst wilt gaan beleggen met jouw extra geld. Hoewel je uiteraard eigen kapitaal nodig hebt voor het doen van aan- en verkopen van obligaties en aandelen, kun je bij veel brokers en banken toch als het ware gratis handelen op de beurs. Hoe doe je dat? En hoe vind je aanbieders van het handelen op de beurs zonder extra kosten? We leggen het je graag uit.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Download de gratis Stryk app Zelf beleggen in CFD's van Aandelen, Crypto en Forex? Met Stryk (by BUX) kan je al beleggen met € 50,-. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ). Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis e-book
Ontdek zelf hoe interessant het is om te beleggen met het Lynx platform. Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten

Meer info
Goedkope broker voor beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met de laagste commissie is online beleggen voor iedereen mogelijk.
Vraag nu Gratis Informatie aan. Wil je starten? Dan ontvang je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen
Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Gratis handelen op de beurs, hoe doe je dat?

Wanneer je bij een bank of een broker start met het beleggen krijg je te maken met verschillende kosten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de transactiekosten die worden berekend. Vooral wanneer je actief gaat beleggen en veel aankopen en verkopen verwacht te gaan doen, is het van belang om gebruik te maken van het gratis handelen op de beurs. In het handige en onafhankelijke overzicht van aanbieders van het gratis handelen op de beurs op Gratis Beleggen.nl vind je de beste aanbieders van Nederland. Deze brokers of banken rekenen bijvoorbeeld geen transactiekosten. Soms doet men dit voor een bepaalde periode, of tot een bepaald bedrag. Lees dus goed de voorwaarden door voordat je kiest voor een bepaalde aanbieder van het gratis beleggen.

Gratis handelen op de beurs en beleggen zonder geld

Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om te starten met het beleggen zonder inleg van geld. Het beleggen gratis proberen doe je met een oefenaccount. Hiermee kun je (na inschrijving) direct handelen met fictief geld. Uiteraard haal je hier geen echte winst uit, maar leer je wel hoe het beleggen in zijn werk gaat. Dit maakt het mogelijk om zelf in de toekomst beleggingen te doen en rendement te behalen. Het gratis handelen op de beurs op deze manier is leerzaam en wordt door veel beginnende beleggers als een waardevolle bezigheid gezien. Wanneer je kennis hebt opgebouwd kun je bij sommige aanbieders van het gratis handelen op de beurs zelfs beleggen met bijvoorbeeld gratis 25 Euro beleggen. Ook deze aanbieders vind je in het overzicht op Gratis Beleggen.nl.

Succesvol gratis handelen op de beurs

Kies jij voor het handelen op de beurs met etf’s (of trackers)? Of kies je liever voor een andere manier van beleggen? Wil je gebruik kunnen maken van het advies van de experts bij jouw broker? Of doe je het beleggen liever geheel zelfstandig? Er zijn mogelijkheden te over wanneer je start met beleggen!

4.8/5 - (18 stemmen)