Geen transactiekosten beleggen

Geen transactiekosten beleggen

Wanneer je meer ‘winst’ (oftewel rendement) wenst te behalen met jouw extra geld of spaargeld, dan kun je tegenwoordig als particulier via een broker beleggen. De meeste mensen kiezen ervoor om dit via een online broker te doen. Een broker maakt het mogelijk voor de particulier om zelf te handelen in bijvoorbeeld effecten of trackers. Wanneer je een goed rendement wilt behalen is het uiteraard belangrijk dat jouw aankopen en de verkoop van effecten succesvol is. Geen transactiekosten beleggen betalen en natuurlijk kennis van de basis van het beleggen, helpen bij het opbouwen van een positief rendement. Met geen transactiekosten beleggen zorgt ervoor dat jouw rendement niet verrekend hoeft te worden met de transactiekosten van jouw aandelen. Dat scheelt geld.

Aanbieder Start nu en profiteer:
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Meer rendement en geen transactiekosten beleggen

De transactiekosten en de commissie van de broker zijn de meest bekende kostenposten die een directe invloed hebben op jouw rendement. Wil je optimaal profiteren van de diensten van een goede broker en tegelijkertijd voordelig uit zijn? Dan is het beleggen zonder kosten absoluut mogelijk. Op de handige en onafhankelijke Gratis Beleggen.nl website kun je terecht voor duidelijke informatie wat betreft het gratis beleggen. Ook vind je hier een overzicht van de Nederlandse banken en brokers die het beleggen voor de particulier aanbieden. Aan de hand van dit overzicht kun je een vergelijking maken tussen de verschillende brokers en je voordeel doen met het beste aanbod wat betreft geen transactiekosten beleggen en bijvoorbeeld gratis transactietegoed.

Het verschil tussen gratis transactietegoed en geen transactiekosten beleggen

Wanneer een broker je als nieuwe klant geen transactiekosten beleggen aanbiedt, is het verstandig om de voorwaarden van dit aanbod goed onder de loep te nemen. Zo is het vaak het geval dat de periode waarbinnen je geen transactiekosten hoeft te betalen maar van korte duur. Toch is er voordeel te behalen, met name wanneer je juist tijdens de actieperiode actief gaat handelen.

Bij een broker die in plaats van het geen transactiekosten beleggen een gratis transactietegoed aanbiedt, ‘krijg’ je een bepaald bedrag dat je kunt besteden aan het doen van aan- en verkopen zonder transactiekosten, tot het moment dat je dit bedrag hebt opgebruikt. Ook hier kan een bepaalde termijn aan verbonden zijn. Vergelijk beide opties wanneer je met geen transactiekosten beleggen wilt aanvragen.

Starten met geen transactiekosten beleggen

Open een beleggingsrekening bij een broker die het beleggen zonder transactiekosten mogelijk maakt. Wil je eerst het gratis beleggen oefenen? Dan kun je bij verschillende brokers met een bedrag aan fictief geld aan de slag.

5/5 - (31 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)