Geen transactiekosten beleggen

Geen transactiekosten beleggen

Wanneer je meer ‘winst’ (oftewel rendement) wenst te behalen met jouw extra geld of spaargeld, dan kun je tegenwoordig als particulier via een broker beleggen. De meeste mensen kiezen ervoor om dit via een online broker te doen. Een broker maakt het mogelijk voor de particulier om zelf te handelen in bijvoorbeeld effecten of trackers. Wanneer je een goed rendement wilt behalen is het uiteraard belangrijk dat jouw aankopen en de verkoop van effecten succesvol is. Geen transactiekosten beleggen betalen en natuurlijk kennis van de basis van het beleggen, helpen bij het opbouwen van een positief rendement. Met geen transactiekosten beleggen zorgt ervoor dat jouw rendement niet verrekend hoeft te worden met de transactiekosten van jouw aandelen. Dat scheelt geld.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
goedkoop beleggen populaire broker
Nieuw in Nederland: Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen, crypto en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen uitgiftekosten, geen beheerkosten

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven. 600.000 anderen gingen je al voor: Open gratis rekening! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts, al vanaf € 50,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld goedkoop beleggen, al vanaf € 1,-. Start nu en krijg € 400,- startgeld cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Meer rendement en geen transactiekosten beleggen

De transactiekosten en de commissie van de broker zijn de meest bekende kostenposten die een directe invloed hebben op jouw rendement. Wil je optimaal profiteren van de diensten van een goede broker en tegelijkertijd voordelig uit zijn? Dan is het beleggen zonder kosten absoluut mogelijk. Op de handige en onafhankelijke Gratis Beleggen.nl website kun je terecht voor duidelijke informatie wat betreft het gratis beleggen. Ook vind je hier een overzicht van de Nederlandse banken en brokers die het beleggen voor de particulier aanbieden. Aan de hand van dit overzicht kun je een vergelijking maken tussen de verschillende brokers en je voordeel doen met het beste aanbod wat betreft geen transactiekosten beleggen en bijvoorbeeld gratis transactietegoed.

Het verschil tussen gratis transactietegoed en geen transactiekosten beleggen

Wanneer een broker je als nieuwe klant geen transactiekosten beleggen aanbiedt, is het verstandig om de voorwaarden van dit aanbod goed onder de loep te nemen. Zo is het vaak het geval dat de periode waarbinnen je geen transactiekosten hoeft te betalen maar van korte duur. Toch is er voordeel te behalen, met name wanneer je juist tijdens de actieperiode actief gaat handelen.

Bij een broker die in plaats van het geen transactiekosten beleggen een gratis transactietegoed aanbiedt, ‘krijg’ je een bepaald bedrag dat je kunt besteden aan het doen van aan- en verkopen zonder transactiekosten, tot het moment dat je dit bedrag hebt opgebruikt. Ook hier kan een bepaalde termijn aan verbonden zijn. Vergelijk beide opties wanneer je met geen transactiekosten beleggen wilt aanvragen.

Starten met geen transactiekosten beleggen

Open een beleggingsrekening bij een broker die het beleggen zonder transactiekosten mogelijk maakt. Wil je eerst het gratis beleggen oefenen? Dan kun je bij verschillende brokers met een bedrag aan fictief geld aan de slag.