eToro review en ervaringen

etoro gratis beleggen review en ervaringenVia eToro kun je als particulier toegang krijgen tot de financiële markten. eToro handelt met name via CFD’s al is het anno 2020 ook mogelijk om de onderliggende waarde aan te kopen. In dat geval koop je dus de echte aandelen. Lees hier een eToro review en ervaringen. Hier op Gratis Beleggen kun je aan de hand van de conclusies van de gebruikers van eToro prima vergelijken met de andere aanbieders die er zijn.

 

Bekijk zelf de mogelijkheden bij eToro >

of open gratis een rekening

voorbeeld etoro reviews
Voorbeeld eToro reviews

Groot aanbod is pluspunt zegt de eToro review en ervaringen

Ietwat oneerbiedig kun je stellen dat je bij eToro alles kunt traden wat maar los en vast zit. Zo kun je handelen in aandelen, crypto, grondstoffen, Forex en indexen. Uit de eToro review en ervaringen komt het enorme aanbod als een groot pluspunt naar voren, al zou het aanbod crypto volgens de gebruikers nog wel iets uitgebreid mogen worden. Uit de eToro review en ervaringen blijkt ook dat gebruikers het toch jammer vinden dat er geen Nederlandse aandelen aangeboden worden. De markten zijn overigens voor iedereen toegankelijk, mits je ingelogd bent op je eToro account. Uit de eToro review en ervaringen komt naar voren dat het feit dat je direct kunt profiteren van stijgingen en dalingen door te kopen en te verlopen als prettig wordt ervaren.

etoro review aanbod aandelen

Gebruikers ervaren eToro als zeer betrouwbaar

eToro biedt je ook de optie om een hefboom te gebruiken. Daardoor kun je met een beperkte inzet toch een grote positie openen. Overigens is eToro nu zo’n twaalf jaar actief. Ondertussen hebben ze miljoenen klanten over heel de wereld. eToro is veilig en betrouwbaar en dat ervaren ook de gebruikers, zo blijkt uit de eToro review en ervaringen. Die constatering is terecht overigens, want je geld is altijd veilig ook als er iets met eToro zou gebeuren. Vanuit de regulator is er bovendien een garantiefonds. Daardoor is je geld verzekerd tot 20.000 euro.

etoro betrouwbaar volgens eigen website
eToro betrouwbaar volgens eigen website etoro.com

Probeer eToro met een demo account

Pluspunt dat nadrukkelijk naar voren komt uit de eToro review en ervaringen is dat je eToro gemakkelijk uit kunt proberen met een demo account, een account dat je al binnen een minuut geregeld kunt hebben. Nadat jij een account geopend hebt, krijg je 100.000 euro gratis speelgeld om alle functies van het platform te testen. Uit de eToro review en ervaringen kwam wel iets bijzonders naar voren. Mensen die voor het eerst op het handelsplatform terechtkwamen, waanden zich namelijk in een soort van computerspelletje. En als iets geen spelletje is, dan is het wel beleggen in aandelen. Neemt niet weg dat het platform toch als zeer indrukwekkend omschreven wordt. De interface is steeds verder geperfectioneerd en het platform werkt gemakkelijk en soepel.

Ander platform dan gebruikelijk is

eToro heeft een duidelijk ander platform dan andere brokers. Dat is even wennen, zo blijkt ook uit de eToro review en ervaringen. De meeste mensen hebben het echter binnen een paar uur onder de knie en weet je al waar je precies moet zijn. Je merkt, zeggen gebruikers, dat er alles aan gedaan is om het openen van posities en eenvoudig mogelijk te maken. Ook dit heeft gelijkenissen met een video game maar werkt toch ook weer bijzonder prettig.

Uitstekende technische analyse

De technische analyse is uitstekend en wordt ondersteund met duidelijke leesbare grafieken die uitstekende extra informatie bieden. De grafieken zijn behoorlijk uitgebreid en zo goed als alle tools die een goede technische analyse mogelijk moeten maken zijn aanwezig. Zo voeg je bijvoorbeeld eenvoudig nieuwe indicatoren toe en maak je tekeningen op de grafiek in de vorm van support en resistance lijnen. En nu? Vergelijken! Op Gratis Beleggen vergelijk je eToro nu een stuk eenvoudiger met de review en de ervaringen van gebruikers bij de hand.

Bekijk zelf de mogelijkheden bij eToro >

of open gratis een rekening

Vergelijk ook deze aanbieders om te beleggen:

Aanbieder Start nu en profiteer:
Actie: stort € 5000,- en ontvang gratis aandelen tot wel $ 800,- Beleg bij Freedom24 zelf in aandelen, ETF en opties. Met activatiecode WELCOME5 ontvang je gratis aandelen. Wil je beleggen combineren met sparen? Dan krijg je de hoogste spaarrente (tot wel 5,9%) bij Freedom24.
Probeer het gratis en vrijblijvend! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.
Rate this page
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)