Gratis beleggen in trackers

Gratis beleggen in trackers

Het gratis beleggen in trackers is in de laatste jaren enorm in opkomst in Nederland. Het beleggen in trackers is voornamelijk overgewaaid uit Amerika, waar deze vorm van beleggen al langere tijd populair is. Maar wat houdt het beleggen in trackers in en wat is een tracker? We leggen het je graag uit.

Aanbieder Start nu en profiteer:
Download de gratis Stryk app Zelf beleggen in CFD's van Aandelen, Crypto en Forex? Met Stryk (by BUX) kan je al beleggen met € 50,-. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ). Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis e-book
Ontdek zelf hoe interessant het is om te beleggen met het Lynx platform. Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten

Meer info
Goedkope broker voor beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met de laagste commissie is online beleggen voor iedereen mogelijk.
Vraag nu Gratis Informatie aan. Wil je starten? Dan ontvang je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen
Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Gratis beleggen in trackers, hoe werkt dat?

Geheel gratis beleggen kun je doen met bijvoorbeeld het gratis beleggen oefenen. Dit is mogelijk bij een aantal aanbieders, die je eenvoudig kunt vinden op het onafhankelijke Gratis Beleggen.nl. Hier vind je tevens veel informatie over het besparen van kosten wanneer je zelf (via een broker) wilt gaan beleggen. Uiteraard is het tevens mogelijk om jouw geld te laten beleggen door een expert.

Het gratis beleggen in trackers doe je wanneer je bijvoorbeeld geen transactiekosten hoeft te betalen voor het beleggen op deze manier. Een tracker is een mix van een beleggingsfonds en een aandeel. De tracker is op de beurs genoteerd als een aandeel. Toch is de tracker geen aandeel in een bedrijf, maar een aandeel van een index. Een voorbeeld van een dergelijke index is de bekende AEX. Je belegt in feite dus in alle aandelen die deel uitmaken van de index. Het kunnen spreiden van het risico door middel van het gratis beleggen in trackers is een van de vele voordelen van deze manier van beleggen. Je doet een belegging in een aandeel in meerdere ondernemingen.

Zelf aan de slag gaan met gratis beleggen in trackers

Wanneer je wilt starten met het gratis beleggen in trackers, dan kun je een keuze maken uit de vele aanbieders van het handelen in trackers op Gratis Beleggen.nl. Zo zie je direct of je bijvoorbeeld (voor een bepaalde periode) gebruik kunt maken van gratis transactietegoed. Zo spaar je geld uit en groeit jouw dividend nog sneller! Bekijk bijvoorbeeld de mogelijkheden voor gratis transactietegoed bij Binck, een van de aanbieders van het gratis beleggen in trackers.

Doe je voordeel met gratis beleggen in trackers

Vooral wanneer je start met het zelf beleggen kan het gratis beleggen in trackers een goede optie zijn. Je wed bij deze vorm van beleggen immers niet op 1 paard. Toch blijft er bij iedere vorm van beleggen uiteraard wel altijd een risico bestaan. Beleggen doe je dus altijd alleen maar met extra geld. Wil jij de eerste stappen zetten wat betreft het zelf beleggen? Start dan nu!

4.8/5 - (22 stemmen)