Goedkoopste broker

Goedkoopste broker

Wil je starten met het zelf beleggen? Of heb je meer interesse in het beleggen in beheer met de hulp van een expert? Bij beide vormen van het beleggen heb je te maken met kosten. Voorbeelden van dergelijke kosten zijn uiteraard de transactiekosten, waar je voornamelijk rekening mee dient te houden wanneer je actief gaat beleggen. Ook de commissie en het eventuele bewaarloon zijn kosten die een rol spelen bij het beleggen via een broker of een bank. Het kiezen van de goedkoopste broker met de laagste kosten is van groot belang wanneer je zoveel mogelijk rendement wilt overhouden na een succesvolle beleggingsactie. Je kunt tegenwoordig bij sommige aanbieders van het beleggen zelfs gratis beleggen. Uiteraard zijn hier wel bepaalde voorwaarden aan verbonden, die verschillen per broker.

Aanbieder Start nu en profiteer:
Actie: stort € 5000,- en ontvang gratis aandelen tot wel $ 800,- Beleg bij Freedom24 zelf in aandelen, ETF en opties. Met activatiecode WELCOME5 ontvang je gratis aandelen. Wil je beleggen combineren met sparen? Dan krijg je de hoogste spaarrente (tot wel 5,9%) bij Freedom24.
Probeer het gratis en vrijblijvend! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Het kiezen van de goedkoopste broker

Waar kun je op letten bij het uitkiezen van de juiste en de goedkoopste broker voor jou? Allereerst bieden de meeste brokers een gratis beleggersrekening aan. Controleer of dit ook het geval is bij de door jou gekozen goedkoopste broker! Tevens is het uiteraard handig om de transactiekosten en de commissietarieven te vergelijken. En bekijk in het onafhankelijke overzicht op Gratis Beleggen.nl de goedkoopste broker die een bedrag aan gratis transactietegoed aanbiedt. Ben je een onervaren belegger? Doe dan je voordeel met bijvoorbeeld een gratis cursus beleggen. Ook daarvoor kun je terecht op Gratis Beleggen.nl. Wil je in eerste instantie starten met het beleggen met een klein bedrag aan geld? Er zijn brokers die dit mogelijk maken. Zo kun je rustig bekijken of het zelf beleggen bij je past. Kies hiervoor de goedkoopste broker waarbij je kunt beleggen met 100 Euro of een ander klein bedrag aan geld.

Wat biedt de beste goedkoopste broker?

Naast uiteraard een goede service en de ervaringen van personen die reeds klant zijn, is het goed om de geboden diensten van de goedkoopste broker te bekijken voordat je een rekening opent voor het beleggen. Zaken die hierbij van belang kunnen zijn; eventuele informatie voor de beginnende belegger, webinars en de mogelijkheid om via een live chat informatie te vragen. Wil je beleggen met weinig geld? Kies dan voor de goedkoopste broker die het mogelijk maakt om met kleinere bedragen te starten met het beleggen. Bekijk de mogelijkheden wat betreft brokers en interessante aanbiedingen van bijvoorbeeld Binck en DEGIRO op Gratis Beleggen.nl. Zo kun je aanzienlijk veel geld besparen op de kosten van het beleggen.

5/5 - (14 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)