100 Euro beleggen

Zelf 100 Euro beleggen

De lage rentes op de spaarrekeningen bij de banken hebben in de laatste jaren gezorgd voor een grote interesse in het zelf beleggen van geld als particulier. Tegenwoordig kan iedere persoon dit doen door middel van het openen van een beleggersrekening bij een broker (of bij een bank die het beleggen aanbiedt). Zo kun je bijvoorbeeld zelf 100 Euro beleggen, maar je kunt ook kiezen voor het beleggen in beheer, waarbij je een kleiner bedrag zoals 50 Euro (eventueel maandelijks) kunt inleggen op jouw beleggersrekening.

Bij het beleggen in beheer (in een fonds) gaat de expert van de broker of de bank aan het werk met jouw geld. Voor deze vorm van beleggen heb je zelf geen kennis nodig van het beleggen. Wil je zelf 100 Euro beleggen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden.


76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
goedkoop beleggen populaire broker
Nieuw in Nederland: Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen, crypto en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen uitgiftekosten, geen beheerkosten

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven. 600.000 anderen gingen je al voor: Open gratis rekening! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts, al vanaf € 50,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld goedkoop beleggen, al vanaf € 1,-. Start nu en krijg € 400,- startgeld cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waar kun je 100 Euro beleggen?

Wanneer je wilt starten met 100 Euro beleggen, dan kun je kiezen uit een groot aantal aanbieders van het particulier beleggen in ons land. Het is dan ook interessant om voor jezelf te bepalen hoe je wilt gaan beleggen (in beheer of zelf en actief), of je waarde hecht aan de mogelijkheid om eerst te oefenen met het beleggen (bijvoorbeeld met fictief geld) en of je hulp en advies wilt bij het beleggen. Een van de meest bekende aanbieders van het beleggen in Nederland is Binck. Ook DEGIRO maakt het beleggen zonder hoge kosten mogelijk.

Wat betreft de kosten is het bij het 100 Euro beleggen verstandig om te kiezen voor een broker die gratis transactiekosten of een bedrag aan gratis transactietegoed aanbiedt aan nieuwe klanten. Het moeten betalen van transactiekosten heeft een directe invloed op jouw uiteindelijke rendement. Oftewel, je bereikt meer met 100 Euro beleggen wanneer je weinig of geen transactiekosten hoeft te betalen.

De aanbieders van 100 Euro beleggen vergelijken

Het vergelijken van de aanbieders van 100 Euro beleggen is noodzakelijk wanneer je zo voordelig mogelijk uit wilt zijn wat betreft de kosten van het beleggen. Uiteraard is bij het 100 Euro beleggen vergelijken ook de mate van diensten en de service van een broker van groot belang hierbij. Wil je hierbij je voordeel doen met onafhankelijk en eerlijk advies? Bekijk dan het handige overzicht van brokers en banken op Gratis Beleggen.nl. Hiermee kun je zelf snel de pluspunten en de kosten van de brokers bekijken en ben je altijd het voordeligst uit. Wel is het van belang om te onthouden dat het beleggen nooit een garantie biedt op een positief rendement.