Gratis transactiekosten

Gratis transactiekosten

Wil je het meeste voordeel halen uit het zelf doen van beleggingen? Wil je actief gaan handelen via een broker? Dan is het vinden van een broker die gratis transactiekosten biedt eigenlijk een must. Er zijn tegenwoordig veel verschillende brokers actief op de Nederlandse markt. Het kan lastig zijn om een keuze te maken voor de beste broker voor jou, vooral wanneer je (nog) niet veel ervaring hebt in het zelf beleggen van jouw extra geld.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Flatex gratis beleggen populaire broker
Nieuw in Nederland: Beleggen zonder transactiekosten! Open gratis een rekening, nu tot wel € 175,- bonus als je gaat beleggen >
Lees meer, klik hier!
275.000 gingen je al voor!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: start nu en ontvang Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld goedkoop beleggen, al vanaf € 1,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 75,- bij inleg van 1000,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Voordeel behalen met gratis transactiekosten bij een broker

Verschillende brokers bieden de mogelijkheid om met gratis transactiekosten zelf aan de slag te gaan met het aan- en verkopen van effecten. Wanneer je een aanbod van een dergelijke broker overweegt is het desalniettemin wel belangrijk om te bekijken of de gratis transactiekosten van toepassing zijn voor slechts een bepaalde periode. Zo kun je veel voordeel behalen met het actief handelen tijdens deze termijn.

Hoe vind je een broker met gratis transactiekosten?

Het beleggen door particulieren wordt steeds populairder in ons land. De meest gehoorde reden hiervoor is het feit dat het sparen middels een bankrekening niet voldoende rente oplevert. Het beleggen (ook met gratis transactiekosten) brengt uiteraard wel een risico met zich mee. Ook de beste belegger krijgt wel eens te maken met een tegenvallend rendement. Dit is dan ook de reden waarom je nooit zou moeten beleggen met geld dat je niet kunt missen. Hoe vind je de beste broker met gratis transactiekosten? Bekijk hiervoor het handige en onafhankelijke overzicht van brokers op Gratis Beleggen.nl. Op basis van de duidelijke informatie die je hier vindt kun je de brokers die gratis transactiekosten aanbieden onderling vergelijken.

Succesvol handelen met gratis transactiekosten

Wanneer je begint met het beleggen via een broker kun je kiezen voor het gratis beleggen oefenen, bijvoorbeeld bij een broker zoals Binck. Doe tevens je voordeel met het kiezen voor een broker die veel aandacht besteed aan de educatie van de startende belegger. Zo kun je bijvoorbeeld online seminars volgen of bij sommige brokers jouw vragen stellen op een live chat. Start vervolgens met het beleggen met bijvoorbeeld gratis transactietegoed, zodat jouw rendement van het beleggen grotendeels volledig aan je wordt uitbetaald. Normaliter wordt dit rendement pas uitgekeerd na een verrekening met jouw (opgebouwde) transactiekosten.

Bekijk de online brokers op Gratis Beleggen.nl en bepaal of het zelf beleggen bij een broker een goede keuze is voor jou. Laat je jouw geld liever beleggen door een expert? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.