Gratis transactiekosten

Gratis transactiekosten

Wil je het meeste voordeel halen uit het zelf doen van beleggingen? Wil je actief gaan handelen via een broker? Dan is het vinden van een broker die gratis transactiekosten biedt eigenlijk een must. Er zijn tegenwoordig veel verschillende brokers actief op de Nederlandse markt. Het kan lastig zijn om een keuze te maken voor de beste broker voor jou, vooral wanneer je (nog) niet veel ervaring hebt in het zelf beleggen van jouw extra geld.

Aanbieder Start nu en profiteer:
Actie: stort € 5000,- en ontvang gratis aandelen tot wel $ 800,- Beleg bij Freedom24 zelf in aandelen, ETF en opties. Met activatiecode WELCOME5 ontvang je gratis aandelen. Wil je beleggen combineren met sparen? Dan krijg je de hoogste spaarrente (tot wel 5,9%) bij Freedom24.
Probeer het gratis en vrijblijvend! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Voordeel behalen met gratis transactiekosten bij een broker

Verschillende brokers bieden de mogelijkheid om met gratis transactiekosten zelf aan de slag te gaan met het aan- en verkopen van effecten. Wanneer je een aanbod van een dergelijke broker overweegt is het desalniettemin wel belangrijk om te bekijken of de gratis transactiekosten van toepassing zijn voor slechts een bepaalde periode. Zo kun je veel voordeel behalen met het actief handelen tijdens deze termijn.

Hoe vind je een broker met gratis transactiekosten?

Het beleggen door particulieren wordt steeds populairder in ons land. De meest gehoorde reden hiervoor is het feit dat het sparen middels een bankrekening niet voldoende rente oplevert. Het beleggen (ook met gratis transactiekosten) brengt uiteraard wel een risico met zich mee. Ook de beste belegger krijgt wel eens te maken met een tegenvallend rendement. Dit is dan ook de reden waarom je nooit zou moeten beleggen met geld dat je niet kunt missen. Hoe vind je de beste broker met gratis transactiekosten? Bekijk hiervoor het handige en onafhankelijke overzicht van brokers op Gratis Beleggen.nl. Op basis van de duidelijke informatie die je hier vindt kun je de brokers die gratis transactiekosten aanbieden onderling vergelijken.

Succesvol handelen met gratis transactiekosten

Wanneer je begint met het beleggen via een broker kun je kiezen voor het gratis beleggen oefenen, bijvoorbeeld bij een broker zoals Binck. Doe tevens je voordeel met het kiezen voor een broker die veel aandacht besteed aan de educatie van de startende belegger. Zo kun je bijvoorbeeld online seminars volgen of bij sommige brokers jouw vragen stellen op een live chat. Start vervolgens met het beleggen met bijvoorbeeld gratis transactietegoed, zodat jouw rendement van het beleggen grotendeels volledig aan je wordt uitbetaald. Normaliter wordt dit rendement pas uitgekeerd na een verrekening met jouw (opgebouwde) transactiekosten.

Bekijk de online brokers op Gratis Beleggen.nl en bepaal of het zelf beleggen bij een broker een goede keuze is voor jou. Laat je jouw geld liever beleggen door een expert? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

4.8/5 - (17 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)