Gratis transactietegoed Binck

Gratis transactietegoed Binck

gratis transactietegoed Binck

Binck is een van de aanbieders van het beleggen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Hierbij fungeert Binck voor particulieren als broker, waar je een beleggingsrekening bij opent. Zo kun je vanuit deze rekening zelf effecten aankopen en verkopen. Uiteraard komen hier kosten bij kijken, waarvan de transactiekosten het meest voor de hand liggende voorbeeld zijn. Met gratis transactietegoed Binck uitproberen, is een mogelijkheid die voor iedere volwassene in Nederland mogelijk is.

Aanbieder Start nu en profiteer:
Actie: stort € 5000,- en ontvang gratis aandelen tot wel $ 800,- Beleg bij Freedom24 zelf in aandelen, ETF en opties. Met activatiecode WELCOME5 ontvang je gratis aandelen. Wil je beleggen combineren met sparen? Dan krijg je de hoogste spaarrente (tot wel 5,9%) bij Freedom24.
Probeer het gratis en vrijblijvend! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Hoe gebruik je jouw gratis transactietegoed Binck?

Binck staat bekend als een van de meest gebruiksvriendelijke aanbieders van het beleggen. Via de website kun je een informatiepakket aanvragen, dat je snel in huis ontvangt. Na het invullen van de benodigde formulieren open je een beleggingsrekening bij deze populaire broker. Vervolgens heb je recht op het gratis transactietegoed Binck en kun je zelf actief gaan beleggen. Door Beleggingsmatch is Binck in het jaar 2016 met vijf sterren beoordeeld. Hierbij is gekeken naar de laagdrempelige mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met het beleggen, maar bijvoorbeeld ook naar de gebruiksvriendelijkheid van het platform dat Binck aanbiedt.

Wil je ook onderweg of bijvoorbeeld tijdens een vakantie op de hoogte blijven van jouw aandelen en de waarde hiervan? Dan kun je bij Binck gebruik maken van een handige app. Met het ruime bedrag aan gratis transactietegoed Binck kun je veel voordeel behalen.

De voordelen van gratis transactietegoed Binck

Het betalen van transactiekosten voor de aan- en verkoop van aandelen, trackers of effecten, is een kostenpost die een direct effect heeft op het behaalde rendement dat je uitbetaald krijgt. Wanneer je gebruik maakt van gratis transactietegoed Binck dan betaal je vanuit jouw beleggingsrekening deze transactiekosten. Deze broker zorgt er vervolgens voor dat je deze kosten vanuit het gratis transactietegoed Binck retour ontvangt. Op dit moment ontvang je een flink bedrag van 200 Euro aan gratis transactietegoed Binck. De aanbieding van gratis transactietegoed is uiteraard maar tijdelijk geldig. Bekijk dus goed de voorwaarden van de huidige acties voor gratis transactietegoed Binck voor het inschrijven.

Wil je kennis opbouwen wat betreft het beleggen? Dan kun je bij Binck terecht voor het gratis beleggen oefenen. Ook kun je, indien gewenst, rekenen op professionele hulp en advies wanneer je start met het beleggen bij Binck. Met een groot bedrag aan gratis transactiekosten is Binck een interessante keuze voor de particulier die zelf wil gaan beleggen. Op Gratis Beleggen.nl kun je terecht om het aanbod van Binck te vergelijken met dat van andere brokers en banken in nederland.

5/5 - (17 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)