iDealing

Beleggen bij iDealing

Ben je op zoek naar een betrouwbare effectenbemiddelaar met goede contacten in het buitenland en een indrukwekkende staat van dienst? Maak dan kennis met het zelf beleggen bij broker iDealing. Deze broker biedt een zeer breed scala aan diensten aan voor zowel de particuliere belegger als voor de ervaren handelaar. Ook bedrijven kunnen gebruik maken van de diensten die worden aangeboden door iDealing. Het hoofdkantoor van deze broker bevindt zich overigens in Londen.

Aanbieder Start nu en profiteer:
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Verschillende diensten van iDealing

Je kunt bij Idealing kiezen uit verschillende bewaardiensten en uitvoeringsdiensten. Wat betreft het zelf handelen vanuit een gratis beleggersrekening kun je gebruik maken van zowel een zeer overzichtelijk online platform, dat prettig in het gebruik is, maar ook van apps voor op de smartphone of tablet. Je kunt kiezen voor het handelen in effecten, aandelen, obligaties en trackers. Ook het werken met futures en uiteraard met de bekende CFD’s is mogelijk. Deze broker is wat betreft de mogelijkheden en de manier van communiceren vooral gericht op de ervaren belegger. Wil je eerst wat meer te weten komen over de basis van het beleggen en de terminologie van het handelen? Dan kun je via Gratis Beleggen.nl een gratis cursus beleggen aanvragen. Deze leuke en informatieve cursus ontvang je per e-mail.

Goedkoop beleggen bij iDealing

Wil je goedkoop online beleggen? Dan biedt iDealing regelmatig deals aan voor nieuwe klanten. Zo kun je eventueel profiteren van een periode aan gratis commissiekosten wanneer je een rekening opent, of je ontvangt een bepaald bedrag aan welkomstkrediet. Wil je naar deze broker overstappen vanaf een andere broker? Dan vergoed iDealing de overstapkosten voor je. Dat kan een aanzienlijk bedrag schelen.

iDealing vergelijken met andere brokers

Voordat je een rekening opent bij een bepaalde bank of broker (zoals bijvoorbeeld iDealing) is het interessant om een vergelijking te maken tussen de broker of bank van jouw keuze en andere aanbieders van het beleggen. Vooral wanneer je kiest voor het goedkoopst beleggen kun je voordeel behalen met het vergelijken van brokers en banken op Gratis Beleggen.nl. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van aanbiedingen voor nieuwe klanten waarbij gratis transactietegoed aangeboden wordt. Ook weet je of een bepaalde broker eventueel gratis webinars of een oefenaccount aanbiedt. Met een oefenaccount kun je doorgaans met nepgeld handelen om te bekijken of het beleggen bij je past. Steeds meer particulieren verkiezen het beleggen boven het sparen bij de bank. Start jij ook met het beleggen?

5/5 - (13 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)