Gratis cursus beleggen

Gratis cursus beleggen

Denk je er over om te gaan starten met beleggen, maar mis je de kennis om met vertrouwen te beginnen met het aankopen van effecten? Dan kun je gebruik maken van de mogelijkheid om een gratis cursus beleggen te volgen! Het beleggen is een mooie manier om jouw extra geld te laten groeien. Zo kun je met het succesvol doen van beleggingen meer winst behalen dan met het sparen op een bankrekening. De rentes voor het sparen zijn historisch laag. Dit is een van de meest gehoorde redenen waarom men tegenwoordig kiest voor het beleggen. Ook de mogelijkheid om als particulier via een broker of bank te starten met beleggen is natuurlijk een goede reden. Wil jij in een korte tijd kennis vergaren van het beleggen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om jezelf via Gratis Beleggen.nl aan te melden voor de gratis cursus beleggen.

De voordelen van de gratis cursus beleggen

De gratis cursus beleggen biedt je de mogelijkheid om binnen zeer korte tijd een goede basiskennis op te bouwen wat betreft het zelf beleggen. Ook wordt er veel waardevolle informatie aangeboden voor degenen die met weinig geld willen beleggen. Veel mensen denken onterecht dat je over een flink kapitaal moet beschikken wanneer je wilt starten met beleggen. Tegenwoordig is dat zeker niet meer het geval. Je kunt met een kleine inleg al een mooi rendement behalen wanneer jouw beleggingsacties succesvol zijn. Ook het handelen in CFD aandelen wordt behandeld in de gratis cursus beleggen. Tevens leer je hoe je de risico’s van het beleggen kunt beperken en krijg je informatie over het beleggen via een broker.

Een broker vinden na de gratis cursus beleggen

Na het volgen van de gratis cursus beleggen kun je zelf aan de slag met het beleggen via een broker of een bank. Doe je voordeel met het openen van een beleggersrekening bij een broker die bijvoorbeeld gratis transactiekosten aanbiedt. Een van de voorbeelden van een gratis broker is DEGIRO. op Gratis Beleggen.nl kun je zelf snel een vergelijking maken tussen de gratis en de goedkoopste brokers op de markt. Zo bespaar je op de transactiekosten en houd je meer rendement over.

Doe je voordeel met de gratis cursus beleggen en bekijk zo of het beleggen bij je past. Je ontvangt de gratis cursus beleggen ter waarde van 250 Euro per e-mail. Daarna kun je direct aan de slag met leuke oefeningen en fictief geld!