Beginnen met beleggen

Beginnen met beleggen

Beginnen met beleggen is tegenwoordig makkelijker dan ooit. In tegenstelling tot wat veel mensen denken wat betreft het beleggen, is het mogelijk om zelfs te beleggen met weinig geld. Het beleggen als particulier doe je via een broker of een bank die het beleggen aanbiedt. De meeste mensen kiezen voor het zelf beleggen als alternatief voor het sparen van geld op een spaarrekening bij de bank. Vanwege de steeds lager wordende rentes voor het sparen is het beleggen voor het opbouwen van rendement het overwegen meer dan waard. Wil jij beginnen met beleggen of oefenen met beleggen? Lees dan verder!

Meer aanbieders om te beginnen:

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Flatex gratis beleggen populaire broker
Nieuw in Nederland: Beleggen zonder transactiekosten! Open gratis een rekening, nu tot wel € 175,- bonus als je gaat beleggen >
Lees meer, klik hier!
275.000 gingen je al voor!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: start nu en ontvang Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld goedkoop beleggen, al vanaf € 1,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 75,- bij inleg van 1000,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Hoe kun je voordelig beginnen met beleggen?

Heb je kennis wat betreft het beleggen? Of is het beleggen volledig nieuw voor je? Wanneer je wilt beginnen met beleggen is het uiteraard belangrijk dat je weet hoe het beleggen in zijn werk gaat. Je kunt je via Gratis Beleggen.nl inschrijven voor een gratis cursus beleggen. Je ontvangt de cursus volledig gratis per e-mail en kunt middels leuke oefeningen kennismaken met het beleggen. Ook is het mogelijk om met nepgeld aan de slag te gaan met het beleggen. Zo ontdek je of deze manier van het opbouwen van een interessant rendement over jouw extra geld je bevalt.

Beginnen met beleggen met lage kosten

Bij het beginnen met beleggen kun je veel voordeel behalen door te kiezen voor het openen van een beleggersrekening bij een broker die gratis transactietegoed aanbiedt. Zo hoef je geen kosten te betalen over de transacties die je doet. Bij het aankopen en verkopen van bijvoorbeeld effecten worden normaliter transactiekosten in rekening gebracht. Afhankelijk van de vorm van het beleggen waar jij voor kiest, kun je tevens te maken krijgen met commissiekosten en bewaarloon. Op Gratis Beleggen.nl vind je een handig overzicht van brokers die het gratis beleggen mogelijk maken, zoals bijvoorbeeld DEGIRO. Zo kun je een vergelijking maken tussen brokers en banken die de beste mogelijkheden bieden voor het beginnen met beleggen.

Snel beginnen met beleggen

Wil je snel beginnen met beleggen? Dan zijn er brokers met lage kosten die het mogelijk maken om je direct in te schrijven voor een beleggersrekening. Maak handig gebruik van webinars en andere vormen van informatie waarmee jij jouw voordeel kunt doen. Het beleggen is tegenwoordig laagdrempelig en bereikbaar voor iedereen. Het is wel belangrijk om te weten dat er bij het beleggen uiteraard nooit een garantie is voor het opbouwen van een groot rendement.