Beginnen met beleggen

Beginnen met beleggen

Beginnen met beleggen is tegenwoordig makkelijker dan ooit. In tegenstelling tot wat veel mensen denken wat betreft het beleggen, is het mogelijk om zelfs te beleggen met weinig geld. Het beleggen als particulier doe je via een broker of een bank die het beleggen aanbiedt. De meeste mensen kiezen voor het zelf beleggen als alternatief voor het sparen van geld op een spaarrekening bij de bank. Vanwege de steeds lager wordende rentes voor het sparen is het beleggen voor het opbouwen van rendement het overwegen meer dan waard. Wil jij beginnen met beleggen of oefenen met beleggen? Lees dan verder!

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Download de gratis Stryk app Zelf beleggen in CFD's van Aandelen, Crypto en Forex? Met Stryk (by BUX) kan je al beleggen met € 50,-. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ). Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis e-book
Ontdek zelf hoe interessant het is om te beleggen met het Lynx platform. Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten

Meer info
Goedkope broker voor beleggen in aandelen, opties, ETF en meer. Met de laagste commissie is online beleggen voor iedereen mogelijk.
Vraag nu Gratis Informatie aan. Wil je starten? Dan ontvang je een Gratis Cursus Beleggen t.w.v. € 200,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen
Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Hoe kun je voordelig beginnen met beleggen?

Heb je kennis wat betreft het beleggen? Of is het beleggen volledig nieuw voor je? Wanneer je wilt beginnen met beleggen is het uiteraard belangrijk dat je weet hoe het beleggen in zijn werk gaat. Je kunt je via Gratis Beleggen.nl inschrijven voor een gratis cursus beleggen. Je ontvangt de cursus volledig gratis per e-mail en kunt middels leuke oefeningen kennismaken met het beleggen. Ook is het mogelijk om met nepgeld aan de slag te gaan met het beleggen. Zo ontdek je of deze manier van het opbouwen van een interessant rendement over jouw extra geld je bevalt.

Beginnen met beleggen met lage kosten

Bij het beginnen met beleggen kun je veel voordeel behalen door te kiezen voor het openen van een beleggersrekening bij een broker die gratis transactietegoed aanbiedt. Zo hoef je geen kosten te betalen over de transacties die je doet. Bij het aankopen en verkopen van bijvoorbeeld effecten worden normaliter transactiekosten in rekening gebracht. Afhankelijk van de vorm van het beleggen waar jij voor kiest, kun je tevens te maken krijgen met commissiekosten en bewaarloon. Op Gratis Beleggen.nl vind je een handig overzicht van brokers die het gratis beleggen mogelijk maken, zoals bijvoorbeeld DEGIRO. Zo kun je een vergelijking maken tussen brokers en banken die de beste mogelijkheden bieden voor het beginnen met beleggen.

Snel beginnen met beleggen

Wil je snel beginnen met beleggen? Dan zijn er brokers met lage kosten die het mogelijk maken om je direct in te schrijven voor een beleggersrekening. Maak handig gebruik van webinars en andere vormen van informatie waarmee jij jouw voordeel kunt doen. Het beleggen is tegenwoordig laagdrempelig en bereikbaar voor iedereen. Het is wel belangrijk om te weten dat er bij het beleggen uiteraard nooit een garantie is voor het opbouwen van een groot rendement.

4.7/5 - (14 stemmen)