Goedkoopste manier van beleggen

Goedkoopste manier van beleggen

Bij het beleggen heb je uiteraard altijd te maken met een bedrag aan (extra) geld dat je inlegt op een beleggersrekening. Vanuit deze rekening ga je handelen in effecten of trackers, of in welke vorm van beleggen dan ook. Uiteraard kun je ook kiezen voor het beleggen in fondsen, met of zonder beheer. Voor veel startende beleggers is dit de goedkoopste manier van beleggen.

Veel banken en brokers in Nederland maken het mogelijk om te beleggen met weinig geld. Zo kun je bekijken of het beleggen bij je past. Veel consumenten (particulieren) kiezen tegenwoordig voor de goedkoopste manier van beleggen ter vervanging van het sparen op een bankrekening. Het feit dat de spaarrentes maar blijven dalen is hiervoor de meest gehoorde reden.

Aanbieder Start nu en profiteer:
Actie: stort € 5000,- en ontvang gratis aandelen tot wel $ 800,- Beleg bij Freedom24 zelf in aandelen, ETF en opties. Met activatiecode WELCOME5 ontvang je gratis aandelen. Wil je beleggen combineren met sparen? Dan krijg je de hoogste spaarrente (tot wel 5,9%) bij Freedom24.
Probeer het gratis en vrijblijvend! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Zelf kiezen voor de goedkoopste manier van beleggen

Op welke zaken kun je letten wanneer je op zoek bent naar de goedkoopste manier van beleggen? Wanneer je gaat beleggen bij een bank of broker krijg je te maken met verschillende soorten kosten. Voorbeelden hiervan zijn een vergoeding voor het openen of gebruiken van de beleggersrekening. De meeste brokers bieden dit overigens gratis aan. Ook betaal je transactiekosten bij het doen van aankopen (en bij het verkopen) van effecten. Verder kun je te maken krijgen met het zogeheten bewaarloon en commissiekosten. De transactiekosten hebben een direct effect op jouw rendement. Wanneer je zaken gaat doen met een broker die gratis transactiekosten aanbiedt dan betekent dit dat deze kosten niet hoeven te worden verrekend met jouw rendement. Op deze manier kun je dus enorm besparen door middel van het kiezen van de beste broker voor de goedkoopste manier van beleggen.

De goedkoopste manier van beleggen vergelijken

Wil je zelf op basis van onafhankelijke informatie en een duidelijk overzicht kunnen kiezen voor de goedkoopste manier van beleggen? Maak dan gebruik van het handige Gratis Beleggen.nl. Hier kun je terecht voor goede informatie en is het maken van een keuze voor de broker die de goedkoopste manier van beleggen aanbiedt eenvoudig. Let goed op de voorwaarden bij aanbiedingen voor bijvoorbeeld een bedrag aan gratis transactietegoed. Vaak zijn deze acties maar tijdelijk geldig.

Wil je kunnen beleggen met weinig geld? Ook dan kun je kiezen voor de goedkoopste manier van beleggen bij een van de vele brokers die het mogelijk maken om met een klein bedrag aan inleg rendement op te bouwen. Voor startende beleggers zijn er brokers zoals bijvoorbeeld Binck, die bijvoorbeeld het oefenen met beleggen gratis aanbieden.

 

5/5 - (21 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)