Beleggen met gratis geld

Beleggen met gratis geld

Beleggen met gratis geld is een van de beste manieren om kennis te maken met het beleggen. Bij het beleggen met gratis geld maak je gebruik van een fictief bedrag aan geld op een beleggingsrekening (oftewel een beleggingsaccount). Vanuit deze rekening ga je aan de slag met het beleggen en leer je spelenderwijs hoe het zelf doen van beleggingen via een broker werkt. Een broker maakt het mogelijk voor de particulier om aandelen en obligaties aan te kopen en te verkopen op het juiste moment. Het zelf beleggen via een broker heeft in de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Een van de meest gehoorde redenen hiervoor is het feit dat de banken de rentes van de spaarrekeningen in de afgelopen tijd flink hebben verlaagd.

Aanbieder Start nu en profiteer:
Actie: stort € 5000,- en ontvang gratis aandelen tot wel $ 800,- Beleg bij Freedom24 zelf in aandelen, ETF en opties. Met activatiecode WELCOME5 ontvang je gratis aandelen. Wil je beleggen combineren met sparen? Dan krijg je de hoogste spaarrente (tot wel 5,9%) bij Freedom24.
Probeer het gratis en vrijblijvend! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Het voordeel van beleggen met gratis geld

Aan het doen van beleggingen met jouw eigen geld is uiteraard een risico verbonden. Hoewel de brokers vaak goede tips en aanwijzingen kunnen geven wat betreft de trends op de markt, is een verwacht voorspeld rendement absoluut geen garantie. Door (plotselinge) veranderingen op de geldmarkt of in een bepaalde bedrijfssector, kunnen voorspellingen anders uitpakken dan verwacht. Bij het beleggen met gratis geld kun je oefenen met het beleggen zoals jij dat van plan bent te gaan doen met jouw echte geld. Je leert gaandeweg over de ins en outs van de wereld van het beleggen. Zo biedt het beleggen met gratis geld een spannende manier om kennis te maken met het opbouwen van rendement door het doen van beleggingen!

Beleggen met gratis geld en besparen op transacties

Wil je niet beleggen met gratis geld, maar met echt geld gaan handelen? Bekijk dan het grote aanbod brokers en banken die het mogelijk maken om zelf te beleggen op Gratis Beleggen.nl. Hier vind je een eerlijk en onafhankelijk overzicht van alle aanbieders van het beleggen. Kies jij voor een broker met gratis transactiekosten? Dan zal jouw opgebouwde rendement niet verrekend worden met de kosten voor het doen van aan- en verkopen van aandelen. Dit scheelt veel geld. Na het beleggen met gratis geld kun je uiteraard ook kiezen voor een broker die bijvoorbeeld het gratis 25 Euro beleggen aanbiedt. Zo maak je een leuke start met het beleggen en krijg je een flinke bonus.

Kortom, er zijn veel manieren waarop je kunt profiteren van het beleggen met gratis geld. Bekijk de mogelijkheden en de voorwaarden per aanbieder!

4.8/5 - (20 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)