Beleggen met gratis geld

Beleggen met gratis geld

Beleggen met gratis geld is een van de beste manieren om kennis te maken met het beleggen. Bij het beleggen met gratis geld maak je gebruik van een fictief bedrag aan geld op een beleggingsrekening (oftewel een beleggingsaccount). Vanuit deze rekening ga je aan de slag met het beleggen en leer je spelenderwijs hoe het zelf doen van beleggingen via een broker werkt. Een broker maakt het mogelijk voor de particulier om aandelen en obligaties aan te kopen en te verkopen op het juiste moment. Het zelf beleggen via een broker heeft in de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Een van de meest gehoorde redenen hiervoor is het feit dat de banken de rentes van de spaarrekeningen in de afgelopen tijd flink hebben verlaagd.

Meer aanbieders om te beginnen:

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Flatex gratis beleggen populaire broker
Nieuw in Nederland: Beleggen zonder transactiekosten! Open gratis een rekening, nu tot wel € 175,- bonus als je gaat beleggen >
Lees meer, klik hier!
275.000 gingen je al voor!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: start nu en ontvang Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld goedkoop beleggen, al vanaf € 1,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 75,- bij inleg van 1000,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Het voordeel van beleggen met gratis geld

Aan het doen van beleggingen met jouw eigen geld is uiteraard een risico verbonden. Hoewel de brokers vaak goede tips en aanwijzingen kunnen geven wat betreft de trends op de markt, is een verwacht voorspeld rendement absoluut geen garantie. Door (plotselinge) veranderingen op de geldmarkt of in een bepaalde bedrijfssector, kunnen voorspellingen anders uitpakken dan verwacht. Bij het beleggen met gratis geld kun je oefenen met het beleggen zoals jij dat van plan bent te gaan doen met jouw echte geld. Je leert gaandeweg over de ins en outs van de wereld van het beleggen. Zo biedt het beleggen met gratis geld een spannende manier om kennis te maken met het opbouwen van rendement door het doen van beleggingen!

Beleggen met gratis geld en besparen op transacties

Wil je niet beleggen met gratis geld, maar met echt geld gaan handelen? Bekijk dan het grote aanbod brokers en banken die het mogelijk maken om zelf te beleggen op Gratis Beleggen.nl. Hier vind je een eerlijk en onafhankelijk overzicht van alle aanbieders van het beleggen. Kies jij voor een broker met gratis transactiekosten? Dan zal jouw opgebouwde rendement niet verrekend worden met de kosten voor het doen van aan- en verkopen van aandelen. Dit scheelt veel geld. Na het beleggen met gratis geld kun je uiteraard ook kiezen voor een broker die bijvoorbeeld het gratis 25 Euro beleggen aanbiedt. Zo maak je een leuke start met het beleggen en krijg je een flinke bonus.

Kortom, er zijn veel manieren waarop je kunt profiteren van het beleggen met gratis geld. Bekijk de mogelijkheden en de voorwaarden per aanbieder!