Beleggen zonder kosten

Beleggen zonder kosten

Het beleggen zonder kosten is een optie die tegenwoordig door een aantal brokers en banken voor het beleggen in Nederland wordt aangeboden. Zo kun je optimaal profiteren van je opgebouwde rendement wanneer een broker bijvoorbeeld (tijdelijk) gratis transactietegoed aanbiedt. Met name wanneer je veel en actief handelt kun je door het niet hoeven te betalen van de transactiekosten een flinke winst behalen. Maar welke kosten zijn er nou eigenlijk wanneer je wilt gaan beleggen? Waar dien je rekening mee te houden en hoe vind je de meest voordelige brokers in Nederland?

Meer aanbieders om te beginnen:

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Flatex gratis beleggen populaire broker
Nieuw in Nederland: Beleggen zonder transactiekosten! Open gratis een rekening, nu tot wel € 175,- bonus als je gaat beleggen >
Lees meer, klik hier!
275.000 gingen je al voor!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: start nu en ontvang Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld goedkoop beleggen, al vanaf € 1,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 75,- bij inleg van 1000,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Voordelig beleggen zonder kosten bij een broker

Ben je op zoek naar een broker voor het beleggen zonder kosten? Of wil je oefenen met het zelf beleggen met een fictief bedrag aan geld? Deze beide opties zijn mogelijk wanneer je wilt starten met het beleggen. Maak gebruik van de onafhankelijke informatie op Gratis Beleggen.nl om de beste brokers te vinden die het beleggen zonder kosten aanbieden. Sommige brokers bieden deze mogelijkheid aan voor een bepaalde tijd, dus lees de voorwaarden van het aanbod goed door voor je een beleggingsrekening opent. Zo weet je zeker dat je een goede keuze hebt gemaakt wat betreft het beleggen zonder kosten.

Beleggen zonder kosten; wat zijn de kosten?

Wanneer je actief gaat beleggen bij een broker dan kun je te maken krijgen met verschillende kosten. De meeste online brokers vragen geen vergoeding voor het openen van een beleggingsrekening. Wel zijn er aanbieders van het beleggen die je bijvoorbeeld een gratis transactietegoed aanbieden, of een welkomstbonus. Ook kan er commissie gerekend worden over jouw gedane transacties. Vergelijk de tarieven van de brokers hier goed voor. Bij elkaar opgeteld kunnen de kosten van het beleggen (dit is met name het geval wat betreft de transactiekosten) jouw rendement sterk verminderen. Profiteer dus zoveel mogelijk van de broker die het beleggen zonder kosten aanbiedt.

Zelf beleggen zonder kosten

Wil je gratis beleggen oefenen of direct een rekening openen bij een broker? Bij het beleggen met een oefenaccount betaal je uiteraard geen kosten. Bekijk brokers zoals bijvoorbeeld Binck op Gratis Beleggen.nl en vergelijk de aanbieders van het beleggen zonder kosten onderling aan de hand van de geboden informatie. Zo kun je optimaal profiteren van het eventuele rendement dat je opbouwt en op een voordelige wijze de eerste stappen zetten wat betreft jouw kennismaking met het beleggen via een broker. Vaak is er overigens ook sprake van transactiekosten wanneer je kiest voor het laten beleggen van jouw geld door een expert.