InDelta indexbeleggen

Als je gestaag wil werken aan de groei van je vermogen en liever meer tijd dan risico neemt is InDelta indexbeleggen een perfecte manier om die groei gestalte te geven. InDelta werkt met negen gelijk-gewogen indexfondsen met een uitstekende spreiding. Zo volg je onder andere bepaalde beleggingscategorieën, regio of financiële markten. Kenmerkend zijn dus de spreiding, het direct, fysiek, beleggen in aandelen en obligaties en het feit dat er geen dividendlekkage is.

Lees meer over InDelta >

of open direct een rekening

InDelta indexbeleggen; bereid je zo goed mogelijk voor

Hoewel het gemakkelijk en overzichtelijk werken is als je kiest voor InDelta indexbeleggen, is het als je je gaat begeven in de wereld van de aandelen verstandig je zo breed mogelijk voor te bereiden en in te lezen. Zo kun je elders op dit platform bijvoorbeeld alles lezen over gratis beleggen, goedkoop beleggen en kun je gratis leren beleggen. Je moet weten dat de aandelenwereld allesbehalve transparant is en eerder complex genoemd kan worden. Zonder kennis van zaken en zonder vergelijkingsmateriaal haal je nooit het maximale rendement. En dat is natuurlijk wel wat je wilt, want het is juist vermogensgroei dat je met InDelta indexbeleggen nadrukkelijk nastreeft.

Je kunt op twee manieren beleggen bij InDelta

InDelta indexbeleggen betekent dat je de keuze hebt uit twee manieren van werken. Je kunt prima zelf een persoonlijk beleggingsplan maken en je eigen verdeling kiezen. Aan de andere kant kun je ook een van de modellen van InDelta kiezen. Opvallend aan de dienstverlening van de indexbelegger is de grote mate van flexibiliteit. Zo kun je ervoor kiezen om ineens een bedrag in te leggen maar kies je even goed voor een automatische inleg per maand.

Zeer flexibel en je doet al mee vanaf een euro

De grote mate van flexibiliteit uit zich in onder meer het eenvoudig bijstorten van geld, eenvoudig switchen en ook het aanpassen van bijvoorbeeld de automatische incasso. Dat InDelta indexbeleggen zo flexibel is en talloze opties biedt heeft alles te maken met de missie van het bedrijf; het opschudden van de financiële markt. In de optiek van InDelta heeft iedereen recht om het vermogen te laten groeien. Dat verklaart ook de lage prijzen die gehanteerd worden. Je kunt namelijk al vanaf een euro meedoen en werken aan de vermogensgroei. Bij InDelta is men van de lange termijn en moet men niets weten van de waan van de dag. Liever neemt men wat minder risico, heeft men meer geduld en kiest men voor een meer gestage vermogensgroei.

Bedrijf ontstond uit de overname van Robein door FundShare Fund Management

InDelta indexbeleggen is als naam wellicht nog niet lang bekend. Echter bestaat het bedrijf al bijna 9 jaar. De indexfondsen zijn opgericht in 2012 onder de naam Ohpen en later van naam gewijzigd in Robein. Het bedrijf onder de naam InDelta ontstond pas in oktober 2020 toen  FundShare Fund Management Robein inpalmde. Nee, InDelta heeft geen bankvergunning maar wel een AFM-vergunning. In alles probeert men het bij InDelta indexbeleggen de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. En kom je er niet uit, dan is er altijd nog een meer dan goed werkende klantenservice die je altijd verder kan helpen. Een betaalrekening is bij de broker niet verplicht en de laagdrempeligheid zie je ook weer terug in de kosten die berekend worden. Want die zijn gewoon erg laag en voor een groot deel zelfs gratis.

Er zijn geen transactiekosten, storten, onttrekken is volledig gratis. Zeer aantrekkelijk dus voor kostenbewuste beleggers.

Lees meer over InDelta >

of open direct een rekening

 

Rate this page
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)