Gratis brokers

Gratis brokers: welke mogelijkheden zijn er?

Wanneer je wilt gaan starten met het zelf beleggen, dan is de eerste stap die je zet het vinden van een broker. Via de broker kun je beleggen vanuit een eigen rekening, waar je uiteraard geld op stort. Met dit kapitaal kun je vervolgens via de broker gaan beleggen. Veel mensen veronderstellen dat het beleggen in aandelen of bijvoorbeeld trackers veel geld en tijd kost. Het is inderdaad zo dat je uiteraard wat kennis moet opbouwen van het beleggen. Veel brokers geven je de mogelijkheid om middels online video’s en soms zelfs een live chat te leren hoe het beleggen in zijn werk gaat. Ook zijn er gratis brokers, waarbij je zonder kosten kunt handelen.


Aanbieder Start nu en profiteer:  
goedkoop beleggen populaire broker
Nieuw in Nederland: Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen, crypto en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen uitgiftekosten, geen beheerkosten

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven. 600.000 anderen gingen je al voor: Open gratis rekening! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts, al vanaf € 50,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld goedkoop beleggen, al vanaf € 1,-. Start nu en krijg € 400,- startgeld cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Wat zijn gratis brokers?

Het is interessant om de mogelijkheden wat betreft het beleggen bij gratis brokers te bekijken wanneer je rendement wilt opbouwen middels het beleggen. Een goed voorbeeld van gratis brokers in Nederland zijn de brokers die het mogelijk maken om een gratis oefenaccount te openen. Vanuit deze account kun je met nepgeld gaan handelen en leren hoe je het beste rendement behaalt met jouw aan- en verkopen van aandelen. Een overzicht van de gratis brokers die een oefenaccount aanbieden kun je vinden op Gratis Beleggen.nl. Op basis van deze onafhankelijke informatie kun je een vergelijking maken en de beste gratis brokers vinden voor jou.

Geen transactiekosten bij gratis brokers

Een interessante manier om kennis te maken met de diensten van gratis brokers, is het kiezen voor het openen van een beleggingsrekening bij een broker die geen transactiekosten berekent. Door middel van het besparen op deze kosten bij gratis brokers, kun je enorm veel voordeel behalen. Vooral wanneer je actief wilt gaan handelen (en dus in feite steeds transactiekosten zou moeten voldoen) spaar je mogelijk veel geld uit op deze manier. Sommige brokers bieden je een bonus wanneer je zelf wel een klein bedrag inlegt op jouw beleggingsrekening. Zo kun je eventueel gratis 25 Euro beleggen, of je voordeel doen met een actie van brokers voor andere bonusbedragen.

Wil je beleggen met een groot bedrag aan inleg? Of start je liever met een klein (eventueel maandelijks) bedrag? Tegenwoordig is er een (online) broker te vinden die exact past bij jouw individuele wensen. Zolang je op de hoogte bent van het feit dat het beleggen natuurlijk altijd een risico met zich mee brengt, kun je door middel van het handelen via de juiste broker een mooi kapitaal opbouwen.