Gratis brokers

Gratis brokers: welke mogelijkheden zijn er?

Onafhankelijk verkozen Top 5 gratis of goedkope brokers van Nederland:

Aanbieder Start nu en profiteer:
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

etoro gratis brokers

Wanneer je wilt gaan starten met het zelf beleggen, dan is de eerste stap die je zet het vinden van een broker. Via de broker kun je beleggen vanuit een eigen rekening, waar je uiteraard geld op stort. Met dit kapitaal kun je vervolgens via de broker gaan beleggen. Veel mensen veronderstellen dat het beleggen in aandelen of bijvoorbeeld trackers veel geld en tijd kost. Het is inderdaad zo dat je uiteraard wat kennis moet opbouwen van het beleggen. Veel brokers geven je de mogelijkheid om middels online video’s en soms zelfs een live chat te leren hoe het beleggen in zijn werk gaat. Ook zijn er brokers, waarbij je zonder kosten kunt handelen.

Wat zijn gratis of goedkope brokers?

Het is interessant om de mogelijkheden wat betreft het beleggen bij gratis brokers te bekijken wanneer je rendement wilt opbouwen middels het beleggen. Een goed voorbeeld van gratis brokers in Nederland zijn de brokers die het mogelijk maken om een gratis oefenaccount te openen. Vanuit deze account kun je met nepgeld gaan handelen en leren hoe je het beste rendement behaalt met jouw aan- en verkopen van aandelen. Een overzicht van de gratis brokers die een oefenaccount aanbieden kun je vinden op Gratis Beleggen.nl. Op basis van deze onafhankelijke informatie kun je een vergelijking maken en de beste gratis brokers vinden voor jou.

Geen transactiekosten bij brokers

Een interessante manier om kennis te maken met de diensten van brokers, is het kiezen voor het openen van een beleggingsrekening bij een broker die geen transactiekosten berekent. Door middel van het besparen op deze kosten bij brokers, kun je enorm veel voordeel behalen. Vooral wanneer je actief wilt gaan handelen (en dus in feite steeds transactiekosten zou moeten voldoen) spaar je mogelijk veel geld uit op deze manier. Sommige brokers bieden je een bonus wanneer je zelf wel een klein bedrag inlegt op jouw beleggingsrekening. Zo kun je eventueel gratis 25 Euro beleggen, of je voordeel doen met een actie van brokers voor andere bonusbedragen.

Wil je beleggen met een groot bedrag aan inleg? Of start je liever met een klein (eventueel maandelijks) bedrag? Tegenwoordig is er een (online) broker te vinden die exact past bij jouw individuele wensen. Zolang je op de hoogte bent van het feit dat het beleggen natuurlijk altijd een risico met zich mee brengt, kun je door middel van het handelen via de juiste broker een mooi kapitaal opbouwen.

4.8/5 - (23 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)