Beleggen voor beginners

Beleggen voor beginners

Wil jij ook gaan starten met het beleggen voor beginners? Dan is er veel informatie te vinden waarmee je jezelf de basis van het beleggen kunt leren.Tegenwoordig is het mogelijk om als volledig leek op het gebied van beleggen toch rendement op te bouwen door middel van bijvoorbeeld het aankopen en verkopen van effecten. Doe jouw voordeel met het profiteren van bijvoorbeeld gratis transactietegoed bij brokers en banken die een gratis beleggersrekening aanbieden en start met het beleggen voor beginners!

Aanbieder Start nu en profiteer:
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Hoe kun je leren beleggen voor beginners?

Velen denken dat je voor het beleggen als particulier een enorm bedrag aan (extra) geld nodig hebt. Niets is tegenwoordig minder waar. Je kunt beleggen met weinig geld en toch meer uit jouw geld halen dan je bijvoorbeeld zou doen door middel van het sparen bij de bank. De banken hebben de rentes voor het sparen in de afgelopen jaren zo sterk verlaagd dat het sparen voor velen van ons niet meer aantrekkelijk is. Dat is dan ook een van de redenen waarom meer mensen kiezen voor het beleggen voor beginners. Wil jij zelf beleggen of jouw geld in beheer laten beleggen bij een broker? Het kan allebei. Op Gratis Beleggen.nl vind je een onafhankelijk overzicht van de aanbieders van het gratis beleggen. Zo kun je zelf snel een vergelijking maken en kiezen voor de goedkoopste manier van beleggen die bij je past!

Zelf leren beleggen voor beginners

Wil je binnenkort starten met het beleggen? Doe dan je voordeel met het volgen van een gratis cursus beleggen! Deze cursus is gericht op het beleggen voor beginners en maakt het mogelijk om zelf het beleggen te oefenen met nepgeld. Door middel van handige oefeningen en duidelijke informatie kun je snel aan de slag. Je ontvangt deze cursus gratis per e-mail. Vraag nu de gratis cursus beleggen voor beginners aan op Gratis Beleggen.nl!

In beheer beleggen voor beginners

We zeiden het al, je kunt ook jouw geld laten beleggen bij een broker. De experts doen het werk voor je en proberen een goed rendement te behalen met het door jou ingelegde geld. Jij kiest voor de manier van beleggen en hoeft verder geen kennis van zaken te hebben. Dit is een perfecte manier van beleggen voor beginners die weinig tijd hebben, of weinig zin hebben om zelf het beleggen uitgebreid te leren. Het is overigens belangrijk om te vermelden dat je bij het beleggen uiteraard altijd te maken hebt met het risico dat jouw beleggingen niet goed uitpakken.

4.9/5 - (32 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)