Goedkoop beleggen

Goedkoop beleggen

Wanneer je er over denkt om te gaan starten met het beleggen zijn er nogal wat zaken die je zou kunnen overwegen. Het goedkoop beleggen is tegenwoordig ook voor de particulier bereikbaar. Hiervoor maak je gebruik van de diensten van een bank of een broker. Door middel van het openen van een beleggersrekening bij deze aanbieder kun je starten met het beleggen. Er zijn tevens brokers die het mogelijk maken om met een klein startbedrag te gaan beleggen. Ook is het beleggen voor beginners een mogelijkheid. Wanneer je nog niet veel kennis hebt van het beleggen kun je kiezen voor bijvoorbeeld een broker zoals Binck, die veel informatie biedt (door middel van onder andere webinars) voor de startende belegger.

Aanbieder Start nu en profiteer:
Actie: stort € 5000,- en ontvang gratis aandelen tot wel $ 800,- Beleg bij Freedom24 zelf in aandelen, ETF en opties. Met activatiecode WELCOME5 ontvang je gratis aandelen. Wil je beleggen combineren met sparen? Dan krijg je de hoogste spaarrente (tot wel 5,9%) bij Freedom24.
Probeer het gratis en vrijblijvend! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

De mogelijkheden van het goedkoop beleggen

Waar kun je goedkoop beleggen? En wat zijn de mogelijkheden? Je kunt allereerst een keuze maken tussen het zelfstandig beleggen en het beleggen in beheer. Bij het beleggen in beheer kun je bijvoorbeeld investeren in beleggingsfondsen die worden beheerd door de experts van de door jou gekozen bank of broker. Vaak kun je door middel van het storten van een maandelijks bedrag deelnemen aan deze vorm van beleggen. Jij kiest zelf of de experts voor je aan de slag gaan met een fonds met een laag, gemiddeld, of een hoog risico, met een hierbij verwacht rendement. Het verwachte rendement is overigens nooit een garantie. Bij het beleggen is er dus altijd sprake van een risico. Goedkoop beleggen is een goede mogelijkheid om de kosten van het beleggen laag te houden. Zo houd je meer rendement over.

Kiezen voor het goedkoop beleggen

Heb je behoefte aan hulp bij het maken van de juiste keuze voor een aanbieder van het goedkoop beleggen? Maak dan gebruik van de onafhankelijke informatie en een duidelijk overzicht van brokers en banken op Gratis Beleggen.nl. Zo kun je (aan de hand van jouw persoonlijke wensen) een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders van het beleggen in beheer, of van het zelfstandig beleggen. De nadruk ligt op het gratis of goedkoop beleggen. Zo zijn er bijvoorbeeld brokers die je een bedrag aan gratis transactietegoed cadeau geven en brokers die geen transactiekosten rekenen. Doe hier je voordeel mee. Minder kosten betekent meer rendement, oftewel meer ‘winst’.

Starten met goedkoop beleggen

Wil jij starten met goedkoop beleggen? Open dan een beleggersrekening bij een van de aanbieders van voordelig beleggen die je vindt in jet overzicht op Gratis Beleggen.nl.

5/5 - (24 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)