Goedkoop beleggen

Goedkoop beleggen

Wanneer je er over denkt om te gaan starten met het beleggen zijn er nogal wat zaken die je zou kunnen overwegen. Het goedkoop beleggen is tegenwoordig ook voor de particulier bereikbaar. Hiervoor maak je gebruik van de diensten van een bank of een broker. Door middel van het openen van een beleggersrekening bij deze aanbieder kun je starten met het beleggen. Er zijn tevens brokers die het mogelijk maken om met een klein startbedrag te gaan beleggen. Ook is het beleggen voor beginners een mogelijkheid. Wanneer je nog niet veel kennis hebt van het beleggen kun je kiezen voor bijvoorbeeld een broker zoals Binck, die veel informatie biedt (door middel van onder andere webinars) voor de startende belegger.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Flatex gratis beleggen populaire broker
Nieuw in Nederland: Beleggen zonder transactiekosten! Open gratis een rekening, nu tot wel € 175,- bonus als je gaat beleggen >
Lees meer, klik hier!
275.000 gingen je al voor!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: start nu en ontvang Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld goedkoop beleggen, al vanaf € 1,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 75,- bij inleg van 1000,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

De mogelijkheden van het goedkoop beleggen

Waar kun je goedkoop beleggen? En wat zijn de mogelijkheden? Je kunt allereerst een keuze maken tussen het zelfstandig beleggen en het beleggen in beheer. Bij het beleggen in beheer kun je bijvoorbeeld investeren in beleggingsfondsen die worden beheerd door de experts van de door jou gekozen bank of broker. Vaak kun je door middel van het storten van een maandelijks bedrag deelnemen aan deze vorm van beleggen. Jij kiest zelf of de experts voor je aan de slag gaan met een fonds met een laag, gemiddeld, of een hoog risico, met een hierbij verwacht rendement. Het verwachte rendement is overigens nooit een garantie. Bij het beleggen is er dus altijd sprake van een risico. Goedkoop beleggen is een goede mogelijkheid om de kosten van het beleggen laag te houden. Zo houd je meer rendement over.

Kiezen voor het goedkoop beleggen

Heb je behoefte aan hulp bij het maken van de juiste keuze voor een aanbieder van het goedkoop beleggen? Maak dan gebruik van de onafhankelijke informatie en een duidelijk overzicht van brokers en banken op Gratis Beleggen.nl. Zo kun je (aan de hand van jouw persoonlijke wensen) een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders van het beleggen in beheer, of van het zelfstandig beleggen. De nadruk ligt op het gratis of goedkoop beleggen. Zo zijn er bijvoorbeeld brokers die je een bedrag aan gratis transactietegoed cadeau geven en brokers die geen transactiekosten rekenen. Doe hier je voordeel mee. Minder kosten betekent meer rendement, oftewel meer ‘winst’.

Starten met goedkoop beleggen

Wil jij starten met goedkoop beleggen? Open dan een beleggersrekening bij een van de aanbieders van voordelig beleggen die je vindt in jet overzicht op Gratis Beleggen.nl.