Bux Zero review en ervaringen

bux zerop gratis beleggen: lees reviews en ervaringenZoals ongetwijfeld bekend is Bux een Nederlandse aanbieder van beleggen. De broker zag in 2014 het levenslicht en bijzonder aan Bux is wel dat het handelsplatform via een applicatie aangeboden wordt en dus niet via een webversie. In de tweede helft van 2019 biedt Bux ook de app Bux Zero aan. Hiermee kan gratis gehandeld worden in aandelen. Tijd dus voor een Bux Zero review en ervaringen.

Tip: download de app met je mobiel

Download nu gratis de Bux App

of meer info

Tip: bekijk ook de mogelijkheden van eToro, beleggen in aandelen zonder commissie

Uit Bux Zero review en ervaringen blijkt dat de app zeer gebruiksvriendelijk is

Laten we positief beginnen aan de Bux Zero review en ervaringen door te zeggen dat sprake is van een zeer gebruiksvriendelijke en speelse app, waarmee je dus zelf kunt handelen in aandelen. Bux Zero richt zich speciaal op de jongere generatie en je kunt in het kader van deze Bux Zero review en ervaringen zeker stellen dat beleggen op een laagdrempelige wijze aangeboden wordt.

Bux Zero biedt beleggen zonder commissie

Laten we wat betreft de Bux Zero review en ervaringen eerlijk zijn; de handelsmogelijkheden zijn redelijk beperkt en geldt voor alleen een kleine selectie van aandelen. Ook wordt uit de Bux Zero review en ervaringen duidelijk dat er amper analysemogelijkheden of extra functionaliteiten zijn. Wat wel heel aantrekkelijk is, is dat je geen commissie hoeft te betalen. Dat maakt het natuurlijk erg goedkoop. Overigens kan dit in het geval van Bux Zero minder gunstig zijn dan bij reguliere brokers het geval is.

Selectie van honderd populaire Europese aandelen

Uit de Bux Zero review en ervaringen blijkt dat er amper sprake is van een duidelijke analyse, zowel niet in fundamenteel als in technisch opzicht. Je krijgt geen analisten adviezen. Met de aandelenselectietool is het wel eenvoudig om te filteren op bijvoorbeeld land. Binnen het aanbod vind je overigens geen fondsen of trackers. Bux Zero bied je een selectie van ongeveer honderd populaire Europese aandelen. Andere producten- zo blijkt uit de Bux Zero review en ervaringen- zijn er niet.

Prima als je een lange beleggingshorizon hebt

Uit de Bux Zero review en ervaringen blijkt verder dat je in feite alleen zeer offensieve portefeuilles samen kunt stellen. Vaak zijn deze portefeuilles prima als je een zeer lange beleggingshorizon hebt. Kijk je naar vermogensbeheerders, dan zie je juist vaak alleen maar offensieve profielen en een termijn van zo’n vijftien jaar. Uit de verschillende Bux Zero reviews komt nadrukkelijk de vraag naar boven of een lange termijnbeleggingsstrategie eigenlijk wel past bij het speelse karakter van deze broker.

Minder transparant

Bux Zero biedt een limietorder en een marktorder en de bedoeling is dat daar dit jaar een basis order bijkomt, deze is gratis en blijft dat ook. Iets nieuws overigens, want dan worden alle transacties en beleggers gebundeld en net als girale beleggingsfondsen eens per dag op een vaststaand tijdstip uitgevoerd. Voordeel voor jou is de gratis transactie, nadeel is dat je dus niet weet op welke prijs je transactie plaatsvindt, hoe de prijs precies tot stand komt en of er sprake is van verborgen kosten. Uit de Bux Zero reviews blijkt dat gebruikers dit als minder transparant ervaren.

Speels en gemakkelijk

Speels en gemakkelijk, dat is zo’n beetje de conclusie die er uitrolt over Bux Zero. Of het ook daadwerkelijk wat betreft de kosten aantrekkelijk is voor beleggers is afhankelijk van hoe goed de prijzen precies zijn die je als belegger op je koop- of verkooporders krijgt. Wat wel zeker is, is dat Bux een stuk goedkoper uit kan pakken voor kleinere inlegbedragen en transacties. Dit in combinatie met de goede en laagdrempelige gebruikerservaring via de app trekt dit de aandacht van de jongere beleggers. En dat is dan ook precies de bedoeling. Lees hier op Gratis Beleggen meer over gratis beleggen en ook over andere brokers.

Tip: download de app met je mobiel

Download nu gratis de Bux App

of meer info

Vergelijk ook deze aanbieders om te beleggen:

Aanbieder Start nu en profiteer:
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.
4.9/5 - (25 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)