Beleggen zonder kosten

Beleggen zonder kosten

Het beleggen zonder kosten is een optie die tegenwoordig door een aantal brokers en banken voor het beleggen in Nederland wordt aangeboden. Zo kun je optimaal profiteren van je opgebouwde rendement wanneer een broker bijvoorbeeld (tijdelijk) gratis transactietegoed aanbiedt. Met name wanneer je veel en actief handelt kun je door het niet hoeven te betalen van de transactiekosten een flinke winst behalen. Maar welke kosten zijn er nou eigenlijk wanneer je wilt gaan beleggen? Waar dien je rekening mee te houden en hoe vind je de meest voordelige brokers in Nederland?

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Gratis beleggen met de demorekening!
Open eenvoudig een rekening en start met beleggen in Aandelen, ETF, Opties en Futures. Probeer gratis de demorekening >
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Ontvang nu € 50,- tegoed >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen: Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts. Nu € 50,- voorjaarsbonus!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Voordelig beleggen zonder kosten bij een broker

Ben je op zoek naar een broker voor het beleggen zonder kosten? Of wil je oefenen met het zelf beleggen met een fictief bedrag aan geld? Deze beide opties zijn mogelijk wanneer je wilt starten met het beleggen. Maak gebruik van de onafhankelijke informatie op Gratis Beleggen.nl om de beste brokers te vinden die het beleggen zonder kosten aanbieden. Sommige brokers bieden deze mogelijkheid aan voor een bepaalde tijd, dus lees de voorwaarden van het aanbod goed door voor je een beleggingsrekening opent. Zo weet je zeker dat je een goede keuze hebt gemaakt wat betreft het beleggen zonder kosten.

Beleggen zonder kosten; wat zijn de kosten?

Wanneer je actief gaat beleggen bij een broker dan kun je te maken krijgen met verschillende kosten. De meeste online brokers vragen geen vergoeding voor het openen van een beleggingsrekening. Wel zijn er aanbieders van het beleggen die je bijvoorbeeld een gratis transactietegoed aanbieden, of een welkomstbonus. Ook kan er commissie gerekend worden over jouw gedane transacties. Vergelijk de tarieven van de brokers hier goed voor. Bij elkaar opgeteld kunnen de kosten van het beleggen (dit is met name het geval wat betreft de transactiekosten) jouw rendement sterk verminderen. Profiteer dus zoveel mogelijk van de broker die het beleggen zonder kosten aanbiedt.

Zelf beleggen zonder kosten

Wil je gratis beleggen oefenen of direct een rekening openen bij een broker? Bij het beleggen met een oefenaccount betaal je uiteraard geen kosten. Bekijk brokers zoals bijvoorbeeld Binck op Gratis Beleggen.nl en vergelijk de aanbieders van het beleggen zonder kosten onderling aan de hand van de geboden informatie. Zo kun je optimaal profiteren van het eventuele rendement dat je opbouwt en op een voordelige wijze de eerste stappen zetten wat betreft jouw kennismaking met het beleggen via een broker. Vaak is er overigens ook sprake van transactiekosten wanneer je kiest voor het laten beleggen van jouw geld door een expert.