Beleggen zonder transactiekosten

Beleggen zonder transactiekosten

Wanneer je interesse hebt in het starten met het beleggen van jouw extra geld, dan is het zeker lonend om de kosten van het beleggen per broker goed te vergelijken. Doorgaans betaal je bij het aankopen van effecten de zogeheten commissiekosten. Deze kosten verschillen per aanbieder. Vooral wanneer je met een relatief kleiner kapitaal wilt gaan beleggen zonder transactiekosten is het goed om te weten dat deze kosten uiteraard een direct effect hebben op jouw rendement; oftewel de ‘winst’ die jij behaalt met het beleggen. Hoe lager de kosten, des te hoger is jouw rendement.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Gratis beleggen met de demorekening!
Open eenvoudig een rekening en start met beleggen in Aandelen, ETF, Opties en Futures. Probeer gratis de demorekening >
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Ontvang nu € 50,- tegoed >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen: Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts. Nu € 50,- voorjaarsbonus!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Is beleggen zonder transactiekosten mogelijk?

Het beleggen zonder transactiekosten is absoluut mogelijk. Zo vind je in het onafhankelijke overzicht van brokers en banken waarbij je kunt beleggen, verschillende brokers die gratis transacties bieden. Bekijk hiervoor bijvoorbeeld de mogelijkheden wat betreft het beleggen bij Binck. Wil je een vergelijking maken tussen de (online) brokers in Nederland? Maak dan handig gebruik van de informatie op Gratis Beleggen.nl en doe hier je voordeel mee.

Gratis beleggen en beleggen zonder transactiekosten

Wil je bekijken of het beleggen een goede manier is om jouw kapitaal te vergroten? Dan is het goed om te weten dat het beleggen wel een zeker risico met zich meebrengt. Het eventueel voorspelde rendement kan niet altijd worden behaald, voornamelijk door veranderingen op de markt. Je kunt bij bepaalde brokers gebruik maken van gratis transactietegoed, waarmee je direct aan de slag kunt. Zo kun je beleggen zonder eigen geld. Ook is het mogelijk om gratis te oefenen met het beleggen met fictief geld. Hiervoor open je bij de broker die deze mogelijkheid aanbiedt, een oefenaccount. Vervolgens kun je met fictief geld beleggingen doen en leren hoe het aan- en verkopen in zijn werk gaat.

Meer rendement met beleggen zonder transactiekosten

Juist omdat het beleggen voor de particulier in de lift zit, weten veel brokers hoe belangrijk het is om zich te onderscheiden. Dit doen veel brokers door middel van het aanbieden van het beleggen zonder transactiekosten. Zo wordt het behaalde rendement van de gedane beleggingen bijna volledig aan de belegger uitbetaald. De broker behaalt een kleine winst door middel van de kleine marge tussen de biedprijzen en de laadprijzen van de effecten. Wanneer je met grote bedragen wilt gaan handelen is het beleggen zonder transactiekosten uiteraard nog aantrekkelijker.

Start nu met het beleggen zonder transactiekosten bij de broker die bij je past. Bekijk de mogelijke aanbieders van het beleggen zonder transactiekosten op Gratis Beleggen.nl.