Binck

Beleggen bij Binck

Reeds meer dan 210,000 klanten maken gebruik van de mogelijkheid om zelf te beleggen bij Binck. Het zeer gebruiksvriendelijke platform voor het beleggen en de laagdrempelige en zeer duidelijke informatie voor particulieren maakt Binck tot een populaire broker die zeer goed gewaardeerd wordt door de huidige klanten. Deze broker adviseert klanten om alleen te starten met vormen van beleggen die aansluiten bij de kennis en de ervaring van de klant. Toch besteed deze broker veel aandacht aan het verschaffen van goede informatie voor degenen die beginnen met beleggen.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Gratis beleggen met de demorekening!
Open eenvoudig een rekening en start met beleggen in Aandelen, ETF, Opties en Futures. Probeer gratis de demorekening >
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Ontvang nu € 50,- tegoed >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen: Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts. Nu € 50,- voorjaarsbonus!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Goedkoop beleggen bij Binck

Een van de meest voordelige manier van het goedkoopst beleggen is het beleggen bij een broker die je een bedrag aan transactietegoed cadeau geeft wanneer je een beleggersrekening opent. Binck heeft vaak acties beschikbaar waarbij nieuwe klanten bijvoorbeeld een bedrag van 200 Euro aan gratis transactietegoed ontvangen. Bij het doen van aankopen en bij het verkopen van bijvoorbeeld effecten, dien je transactiekosten te betalen. Deze krijg je tijdens de acties bij Binck teruggestort. Zo kun je een mooi rendement opbouwen dat niet gehinderd wordt door transactiekosten, waar het rendement mee wordt verrekend. Uiteraard is er bij het beleggen nooit sprake van een garantie dat je een positief rendement behaald.

Jouw geld laten beleggen bij Binck

Heb je geen kennis van het beleggen, maar wil je wel gebruik maken van het beleggen met de mogelijkheid om een goed rendement te behalen met jouw extra geld? Dan kun je jouw geld bij Binck ook in beheer laten beleggen. Jij kiest de koers die men moet aanhouden bij het uitvoeren van beleggingen met jouw geld, waarna de experts van Binck voor je aan de slag gaan. Zo kun je toch voordeel behalen met jouw kapitaal, ook zonder enige kennis van het beleggen. Deze vorm van beleggen biedt mooie kansen wat betreft het beleggen voor beginners, maar zeker ook voor ervaren beleggers. Wil je zelf gratis leren beleggen binnen een korte tijd? Kies dan voor het aanvragen van een gratis cursus beleggen via Gratis Beleggen.nl. Overigens kun je hier ook terecht voor het zelf maken van een vergelijking tussen Binck en andere brokers and banken die het beleggen voor particulieren aanbieden.

Doe je voordeel met het beleggen via een goedkope (of zelfs gratis) broker en zet de eerste stappen naar het vergroten van jouw kapitaal. Tegenwoordig kun je zelfs beleggen met weinig geld en toch winst behalen. Zo bouw je aan een appeltje voor de dorst voor later.