Centraal Beheer

Beleggen bij Centraal Beheer

Het beleggen biedt aanzienlijk meer voordelen en een grotere kans op een goed rendement dan het sparen bij de bank. Beleggen bij Centraal Beheer maakt het beleggen voor particulieren mogelijk, zonder poespas en moeilijke taal. Zo kun je bij deze aanbieder van het beleggen deelnemen aan het zogeheten ‘Gemaksbeleggen’. Wat houdt dit in? Jij legt een bedrag aan geld in op een gratis beleggersrekening. Vervolgens gaan de experts van Centraal Beheer voor je aan de slag met het beleggen van jouw extra geld in bijvoorbeeld mixfondsen. Men spreidt het risico hierbij.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Gratis beleggen met de demorekening!
Open eenvoudig een rekening en start met beleggen in Aandelen, ETF, Opties en Futures. Probeer gratis de demorekening >
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Ontvang nu € 50,- tegoed >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen: Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts. Nu € 50,- voorjaarsbonus!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Jij hebt het voor het zeggen bij Centraal Beheer

Heb je geld dat je niet binnen een korte periode nodig denkt te hebben? En wil je jouw voordeel doen met het rendement dat je kunt opbouwen door middel van het beleggen, maar heb je geen tijd om je te verdiepen in de materie van het doen van beleggingen? Dan is het Gemaksbeleggen wellicht iets voor jou. Jij bepaalt zelf of je gemiddeld, voorzichtig of juist ambitieus wilt laten beleggen. Overigens is het beleggen op deze manier niet geschikt voor mensen die graag zelf bij een broker willen leren beleggen. Er wordt door Centraal Beheer dus ook weinig aandacht besteed aan begeleiding of educatie van de klanten voor het beleggen. Wil je goedkoop online beleggen en kunnen stoppen met het laten beleggen van jouw geld wanneer je dit wenst? Bekijk dan de mogelijkheden bij Centraal Beheer.

De inleg bij het beleggen bij Centraal Beheer

Jij bepaalt hoeveel geld je inlegt op jouw beleggingsrekening bij Centraal Beheer. Bedenk wel dat een voorspeld rendement bij een risico profiel van Centraal Beheer een garantie biedt op een goed rendement. Dit is overigens het geval bij alle vormen van het beleggen. Leg dus geen geld in wanneer je het geld niet kunt missen. Overigens is een mogelijk rendement dat vele malen hoger ligt dan de rente bij de bank in de praktijk vaak haalbaar.

Centraal Beheer vergelijken

Wil je meer te weten komen over het beleggen met weinig geld? Of hoor je graag waar je eventueel gratis kunt beleggen? Maak dan handig gebruik van de onafhankelijke informatie op Gratis Beleggen.nl. Via deze site kun je overigens ook een gratis cursus beleggen aanvragen, waarmee je zonder kosten leert hoe je zelf het best en het meest voordelig kunt beleggen. Zo wordt het beleggen voor beginners bereikbaar voor iedere volwassene en bouw je hopelijk een mooi rendement op.