DEGIRO

Beleggen bij DEGIRO

DEGIRO gratis beleggenBij DEGIRO is het mogelijk om wereldwijd te handelen en te beleggen zoals je dat wilt. Hierbij staat deze broker zeer goed bekend als een van de meest voordelige aanbieders van goedkoop online beleggen. Wil je de vrijheid hebben om als particulier aan de slag te gaan met het beleggen? Dan kun je bij deze broker terecht voor het handelen tegen voordelige tarieven. Tevens is het mogelijk om als klant zelfs helemaal gratis te handelen wanneer je kiest voor bepaalde trackers en populaire beleggingsfondsen. Kortom, bij DEGIRO valt veel voordeel te behalen, zowel voor de beginnende- als voor de gevorderde belegger.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Gratis beleggen met de demorekening!
Open eenvoudig een rekening en start met beleggen in Aandelen, ETF, Opties en Futures. Probeer gratis de demorekening >
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Ontvang nu € 50,- tegoed >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen: Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts. Nu € 50,- voorjaarsbonus!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Gratis beleggen bij DEGIRO

DEGIRO is een interessante optie als broker wanneer je van plan bent om te beginnen met het beleggen. Deze broker biedt veel verschillende mogelijkheden aan voor het zelf handelen en hanteert voordelige tarieven voor het beleggen. Bij het vergelijken van DEGIRO met andere banken en brokers blijkt dan ook vaak dat men bij deze broker het voordeligst uit is. Wil je zelf een vergelijking maken tussen deze en andere brokers en banken? Doe dan je voordeel met de onafhankelijke informatie en een duidelijk overzicht van brokers op Gratis Beleggen.nl. Je kunt hier overigens ook terecht om een gratis cursus beleggen aan te vragen, waarmee je alles leert over de basis van het succesvol en goedkoop (of zelfs gratis) beleggen.

Gratis transacties doen bij DEGIRO

DEGIRO biedt nieuwe klanten vaak (tijdelijk) de mogelijkheid om te profiteren van een flink bedrag (bijvoorbeeld 1000 Euro) aan gratis transactietegoed. Hiermee kun je dus aanzienlijk besparen op jouw kosten voor het beleggen. Ook houd je met een bedrag aan gratis transacties uiteraard meer rendement over! Dit is al jaren lang een betrouwbare broker en heeft dan ook meerdere malen de eer gehad om zowel in 2015 als in 2016 uitgeroepen te zijn tot de beste broker op de markt. Voor ervaren beleggers is het interessant om te weten dat ook het short gaan mogelijk is bij deze veelzijdige broker. Kortom, van beginner tot het beleggen voor dummies, bij deze broker kun je terecht wanneer je jouw kapitaal wilt vergroten.

Met lage bedragen beleggen bij DEGIRO

Wil je beleggen met weinig geld? Bekijk ook dan de mogelijkheden bij DEGIRO. Zo kun je ook met een laag bedrag aan inleg op je beleggersrekening goede zaken doen bij deze broker. Onthoud overigens wel dat het beleggen van geld nooit geheel vrij is van risico’s.