Goedkoop online beleggen

Goedkoop online beleggen

Goedkoop online beleggen is een manier om jouw extra geld te laten groeien, die tegenwoordig door veel particulieren wordt aangegrepen. Mede door het feit dat de spaarrentes van de Nederlandse banken in de afgelopen jaren flink zijn gedaald, is het beleggen voor particulieren in opkomst. Ook wanneer je zelf (nog) geen verstand hebt van het beleggen en hoe dit in zijn werk gaat, kun jij jouw voordeel doen met het laten beleggen van jouw geld door experts bij een bepaalde broker of bank. Op deze manier is goedkoop online beleggen met weinig geld en tegen een lage inleg absoluut mogelijk.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Gratis beleggen met de demorekening!
Open eenvoudig een rekening en start met beleggen in Aandelen, ETF, Opties en Futures. Probeer gratis de demorekening >
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Ontvang nu € 50,- tegoed >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen: Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts. Nu € 50,- voorjaarsbonus!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Hoe kun je goedkoop online beleggen?

Een van de manieren waarop je kunt starten met het goedkoop online beleggen is het vergelijken van de kosten van het beleggen bij brokers en banken. Ook kun je jouw voordeel doen met bijvoorbeeld tijdelijke welkomstacties, waarbij de broker een bedrag aan gratis transactietegoed aanbiedt. Transactiekosten zijn de kosten die je (ook bij het goedkoop online beleggen) moet betalen voor het aankopen- en verkopen van effecten. Wanneer je op zoek bent naar een aanbieder van het goedkoop online beleggen, kun je dus het best kiezen voor een broker die geen transactiekosten rekent, of voor een broker die een bepaald bedrag aan gratis transactiekosten aanbiedt. Hoe vind je deze broker? Maak handig gebruik van het onafhankelijke Gratis Beleggen.nl! Hier kun je terecht om zelf een vergelijking te maken tussen aanbieders van het goedkoop online beleggen. Doe hier je voordeel mee!

Goedkoop online beleggen voor beginners

Ben je nog een leek op het gebied van het zelf beleggen? Geen zorgen, er zijn veel brokers op de markt die het voor de beginner eenvoudig maken om de mogelijkheden van het beleggen te verkennen. Zo kun je kiezen voor het volgen van de gratis cursus beleggen op Gratis Beleggen.nl. Ook is het mogelijk om met fictief geld te beleggen en te oefenen met het zelf vergaren van rendement. Zo wordt goedkoop online beleggen voor iedereen mogelijk gemaakt. Je kunt al starten met een klein bedrag aan inleg wat betreft het beleggen. Wil je bijvoorbeeld 100 Euro beleggen om te ervaren of het beleggen bij je past? Dan is dit tegenwoordig absoluut een mogelijkheid bij een van de brokers in het overzicht op Gratis Beleggen.nl.

Beleggen doe je in principe altijd met extra kapitaal. Met andere woorden, aan iedere vorm van beleggen (zelfs het beleggen in beheer) is een risico verbonden.