Gratis beleggen oefenen

Gratis beleggen oefenen

Het zelf beleggen van jouw extra geld is een mooie manier om rendement op te bouwen over je kapitaal. Zo blijkt dat je door middel van het beleggen jouw geld beter kunt laten groeien dan door middel van sparen. De voornaamste reden hiervoor is het feit dat de rentes op de spaarrekeningen van de banken in de afgelopen jaren flink gedaald is. Je kunt tegenwoordig met gratis beleggen oefenen op verschillende manieren. Zo leer je hoe het beleggen in zijn werk gaat, waarna je eventueel kunt beslissen om met echt geld te gaan beleggen.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Gratis beleggen met de demorekening!
Open eenvoudig een rekening en start met beleggen in Aandelen, ETF, Opties en Futures. Probeer gratis de demorekening >
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Ontvang nu € 50,- tegoed >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen: Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts. Nu € 50,- voorjaarsbonus!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Gratis beleggen oefenen zonder risico

Het beleggen met echt geld is niet zonder risico. Je kunt tevens kiezen voor het in beheer laten beleggen van jouw geld door experts. Door middel van het beleggen kun je bijvoorbeeld een mooie som geld opbouwen voor de studie van een kind, voor een verbouwing of voor een andere kostbare gelegenheid. Door middel van het gratis beleggen oefenen kun je aan de slag met nepgeld en kennismaken met de wereld van het beleggen. Zo leer je hoe je de ontwikkelingen van jouw investeringen in de gaten kunt houden en aankopen (of verkopen) kunt doen wanneer nodig. Er zijn verschillende aanbieders van het gratis beleggen oefenen. Je kunt hiervoor terecht op de onafhankelijke Gratis Beleggen.nl website.

De voordelen van het gratis beleggen oefenen

Beleggen zonder geld kun je bij verschillende brokers doen om kennis te maken met het beleggen. Zo kun je het beleggen gratis proberen zonder enig risico en heb je alle tijd om te ontdekken of het beleggen iets voor jou is. Wil je in het echt gaan beleggen na het gratis beleggen oefenen? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor het gebruik maken van de diensten van een (online) broker. Er zijn brokers die het beleggen mogelijk maken met een bepaald bedrag aan gratis transactietegoed. Lees de voorwaarden altijd goed door voordat je een inschrijving doet bij een broker. Zo ga je goed voorbereid van start en kun je hopelijk uitzien naar een goed rendement!

Starten met gratis beleggen oefenen

Op welke manier zou jj aan de slag willen gaan met het gratis beleggen oefenen? Maak je graag gebruik van een beleggingsplatform dat je op jouw computer of laptop bekijkt? Of maak je liever gebruik van een handige gratis beleggen app? Met een app kun je uiteraard op ieder moment inzage hebben in jouw beleggingen en in het opgebouwde rendement. Ga jij van start met het gratis beleggen oefenen?