Gratis etf handelen

Gratis etf handelen

Etf’s of trackers maken het mogelijk om beleggingen te doen met een gespreid risico. Je kunt bij sommige aanbieders gratis etf handelen om uit te proberen hoe deze manier van beleggen je bevalt. Een etf (een exchange traded fund) is als het ware een verzameling beleggingen die je aankoopt op de beurs. Met andere woorden; als je een etf aankoopt dan koop je dus een verzameling verschillende obligaties of aandelen. Met de etf wordt een bepaalde index gevolgd. Zo is het mogelijk om het rendement van deze index te behalen met het gratis etf handelen, wanneer de broker bijvoorbeeld gratis transactiekosten aanbiedt.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Gratis beleggen met de demorekening!
Open eenvoudig een rekening en start met beleggen in Aandelen, ETF, Opties en Futures. Probeer gratis de demorekening >
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Ontvang nu € 50,- tegoed >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen: Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts. Nu € 50,- voorjaarsbonus!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Vergelijk transactiekosten bij het gratis etf handelen

Het voordeel van het handelen in etf’s is dus het feit dat jouw risico gespreid is, omdat je simpelweg niet op een goed resultaat van slechts 1 aandeel wedt. Toch is er bij iedere vorm van beleggen natuurlijk altijd spraken van een risico. Ook het gratis etf handelen doe je dus in principe alleen met extra geld. Vergelijk de transactiekosten goed voordat je de keuze maakt voor een bepaalde bank of broker als je in etf’s wilt gaan beleggen. Je vind aanbieders van het gratis etf handelen op de onafhankelijke Gratis Beleggen.nl website. Tevens kun je hier terecht voor een eerlijk en duidelijk advies wat betreft het goedkoop of zelfs gratis beleggen.

Gratis etf handelen met een oefenaccount

Wanneer je (nog) geen ervaring hebt met het handelen in aandelen of obligaties, dan kan het interessant zijn om eerst rustig te oefenen. Dit kun je bij verschillende aanbieders van het gratis etf handelen doen met een proefaccount. Hierbij maak je gebruik van fictief geld om beleggingen te doen. Zo raak je bekend met de materie en leer je hoe je te werk kunt gaan wanneer je in het echt start met het beleggen. Doe hier je voordeel mee en je kunt in de toekomst zelf succesvol beleggen.

De juiste brokers voor het gratis etf handelen

Wat betreft het kiezen voor een goede broker let je uiteraard op de transactiekosten. Deze kosten hebben een directe invloed op jouw rendement. Ook zijn er aanbieders van het beleggen die het gratis etf handelen mogelijk maken op een andere manier. Op Gratis Beleggen.nl zie je brokers en banken die je de kans geven om te handelen met gratis transactietegoed. Wil je niet direct starten met het beleggen van een groot kapitaal? Dan kun je tegenwoordig als consument ook via een broker beleggen met een klein bedrag.