Gratis transactietegoed

Gratis transactietegoed: bekijk de mogelijkheden

Wanneer je wilt starten met het beleggen via een (online) broker, dan kun je tegenwoordig kiezen uit een groot aantal Nederlandse banken en brokers die het belegen voor particulieren mogelijk maken. Hier zijn uiteraard kosten aan verbonden. Somige brokers brengen kosten in rekening voor het openen van een beleggingsrekening. Ook commissiekosten en transactiekosten hebben een invloed op het rendement dat je kunt behalen door middel van succesvolle beleggingen. Gratis transactietegoed bij een broker geeft je de mogelijkheid om (vaak voor een bepaalde periode) geen transactiekosten te hoeven betalen wanneer je bijvoorbeeld effecten actief aankoopt en verkoopt. Kortom, door gebruik te maken van gratis transactietegoed kun je veel geld besparen.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Gratis beleggen met de demorekening!
Open eenvoudig een rekening en start met beleggen in Aandelen, ETF, Opties en Futures. Probeer gratis de demorekening >
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Ontvang nu € 50,- tegoed >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen: Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts. Nu € 50,- voorjaarsbonus!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Hoe kun je gebruik maken van gratis transactietegoed

Er zijn verschillende manieren om kennis te maken met het beleggen via een broker. Zo kun je, wanneer je eerst wat kennis van het zelf beleggen wilt kunnen opbouwen, gratis het beleggen oefenen. Dit kun je doen bij brokers zoals het bekende Binck. Je werkt met een bedrag aan fictief geld waarmee je in de praktijk leert beleggen. Ook bieden sommige online brokers een welkomstbonus aan, waarmee je kunt gaan beleggen. Bekijk de voorwaarden goed wanneer je een beleggingsrekening wilt openen bij een broker die gratis transactietegoed aanbiedt. Soms dien je het tegoed bijvoorbeeld binnen een bepaalde termijn op te gebruiken.

Het kiezen van een broker met gratis transactietegoed

Wil je kunnen starten met het beleggen met een relatief laag bedrag? Of wil je een goede broker vinden waarbij je jouw gehele extra kapitaal op een beleggingsrekening kunt zetten om te handelen met gratis transactietegoed? Wil je op de lange duur beleggen of met een hoger risico actief gaan handelen voor een maximaal rendement? Heb je behoefte aan begeleiding bij het beleggen of wil je geheel zelfstandig aan de slag gaan? Jouw antwoorden op deze vragen helpen je bij het vinden van een goede broker met gratis transactietegoed.

Doe je voordeel met gratis transactietegoed

Maak handig gebruik van de eerlijke en onafhankelijke informatie over brokers en zaken als gratis transactietegoed op Gratis Beleggen.nl. Zo kun je zelf met een minimum aan extra kosten starten met beleggen voor een zo hoog mogelijk rendement. Uiteraard is een hoog voorspeld rendement bij het beleggen overigens nooit een absolute garantie. Wijzigingen en actuele gebeurtenissen op de markt kunnen een invloed hebben op beleggingen. Je kunt overwegen om gratis te beleggen in trackers, waarmee je het risico wat meer kunt spreiden.