iDealing

Beleggen bij iDealing

Ben je op zoek naar een betrouwbare effectenbemiddelaar met goede contacten in het buitenland en een indrukwekkende staat van dienst? Maak dan kennis met het zelf beleggen bij broker iDealing. Deze broker biedt een zeer breed scala aan diensten aan voor zowel de particuliere belegger als voor de ervaren handelaar. Ook bedrijven kunnen gebruik maken van de diensten die worden aangeboden door iDealing. Het hoofdkantoor van deze broker bevindt zich overigens in Londen.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Gratis beleggen met de demorekening!
Open eenvoudig een rekening en start met beleggen in Aandelen, ETF, Opties en Futures. Probeer gratis de demorekening >
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Ontvang nu € 50,- tegoed >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen: Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts. Nu € 50,- voorjaarsbonus!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Verschillende diensten van iDealing

Je kunt bij Idealing kiezen uit verschillende bewaardiensten en uitvoeringsdiensten. Wat betreft het zelf handelen vanuit een gratis beleggersrekening kun je gebruik maken van zowel een zeer overzichtelijk online platform, dat prettig in het gebruik is, maar ook van apps voor op de smartphone of tablet. Je kunt kiezen voor het handelen in effecten, aandelen, obligaties en trackers. Ook het werken met futures en uiteraard met de bekende CFD’s is mogelijk. Deze broker is wat betreft de mogelijkheden en de manier van communiceren vooral gericht op de ervaren belegger. Wil je eerst wat meer te weten komen over de basis van het beleggen en de terminologie van het handelen? Dan kun je via Gratis Beleggen.nl een gratis cursus beleggen aanvragen. Deze leuke en informatieve cursus ontvang je per e-mail.

Goedkoop beleggen bij iDealing

Wil je goedkoop online beleggen? Dan biedt iDealing regelmatig deals aan voor nieuwe klanten. Zo kun je eventueel profiteren van een periode aan gratis commissiekosten wanneer je een rekening opent, of je ontvangt een bepaald bedrag aan welkomstkrediet. Wil je naar deze broker overstappen vanaf een andere broker? Dan vergoed iDealing de overstapkosten voor je. Dat kan een aanzienlijk bedrag schelen.

iDealing vergelijken met andere brokers

Voordat je een rekening opent bij een bepaalde bank of broker (zoals bijvoorbeeld iDealing) is het interessant om een vergelijking te maken tussen de broker of bank van jouw keuze en andere aanbieders van het beleggen. Vooral wanneer je kiest voor het goedkoopst beleggen kun je voordeel behalen met het vergelijken van brokers en banken op Gratis Beleggen.nl. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van aanbiedingen voor nieuwe klanten waarbij gratis transactietegoed aangeboden wordt. Ook weet je of een bepaalde broker eventueel gratis webinars of een oefenaccount aanbiedt. Met een oefenaccount kun je doorgaans met nepgeld handelen om te bekijken of het beleggen bij je past. Steeds meer particulieren verkiezen het beleggen boven het sparen bij de bank. Start jij ook met het beleggen?