Trade Republic gratis beleggen

Is er eigenlijk sprake van Trade Republic gratis beleggen? Als we kijken naar wat deze Duitse broker te bieden heeft, dan kunnen we die vraag positief beantwoorden. Bij Trade Republic gratis beleggen moet je denken aan het gratis demo account dat de Duitse broker beschikbaar heeft, en het feit dat er van commissiekosten geen sprake is. Het maakt beleggen met deze broker wat betreft het kostenplaatje zeer interessant. Daarnaast heeft de broker ontzettend veel in huis die beleggen nog interessanter maken. Je leest er hier meer over.

Aanbieder Start nu en profiteer:  
Gratis beleggen met de demorekening!
Open eenvoudig een rekening en start met beleggen in Aandelen, ETF, Opties en Futures. Probeer gratis de demorekening >
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
Beleggen met je mobiel zonder commissie
Download de app en start met beleggen zonder commissie. Start nu en krijg een GRATIS Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Ontvang nu € 50,- tegoed >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Automatisch laten beleggen: Indexbeleggen is populair omdat je het risico spreidt. Open gratis InDelta beleggingsrekening ! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen: Open gratis rekening bij ABN AMRO. Ook in 10 min. geregeld als je nog geen klant bent!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Vraag een Gratis informatiepakket aan en Ontvang Gratis het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten beleggen: Open gratis rekening: laat je geld beleggen door experts. Nu € 50,- voorjaarsbonus!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen: Start nu en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld slim beleggen door experts: Open gratis rekening in een paar minuten! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Trade Republic gratis beleggen? Dat is prima mogelijk!

Voor de duidelijkheid, Trade Republic is niet alleen vanwege het kostenplaatje interessant. Behalve Trade Republic gratis beleggen is ook de achtergrond van de broker bijzonder interessant. Vanaf 2015 is achter de schermen hard gewerkt aan een bank die transparante producten biedt. Daarbij hanteerden de initiatiefnemers achter Trade Republic een aantal uitgangspunten. Zo wil het dat iedereen de gelegenheid moet krijgen om te beleggen en wil het dat iedereen op die manier moet kunnen profiteren van economische groei. Juist ook omdat Trade Republic toegankelijk wil zijn, blijven de kosten laag. Daarbij geldt Trade Republic als de eerste mobile only broker van Duitsland.

Geen commissiekosten en geen bewaarrekeningskosten

Trade Republic maakt handelen in aandelen, ETF’s en derivaten mogelijk; zo biedt het onder meer 7500 internationale aandelen en staan je nog eens 1300 gratis aandelen en ETF’s spaarplannen ter beschikking. Daarnaast hanteert men bij de broker dus geen commissiekosten en bewaarrekeningskosten. Aantrekkelijker kan beleggen amper aangeboden worden. Wel hanteert Trade Republic wat betreft het kostenplaatje een vast tarief van een euro per transactie. Desondanks blijft over dat er permanent gratis kan worden belegd in aandelen en ETF spaarplannen. Als je behalve over Trade Republic ook alles wilt weten van de andere brokers, kijk dan elders op deze website. Daar kun je namelijk de brokers prima met elkaar vergelijken en vind je automatisch die broker die de beste voorwaarden in jouw specifieke situatie aan kan bieden. Verder lees je alles over gratis beleggen, gratis transactietegoed en gratis leren beleggen.

Gratis demo account bij Trade Republic

Ook leren beleggen is gratis bij deze Duitse bank. Met het gratis demo account leer je wat beleggen is en hoe je te werk kunt gaan. Beleggen vraagt om een plan en dat kun je met een gratis demo account – met een geldigheid van 30 dagen- prima uitproberen zonder dat je zelf meteen financiële risico’s loopt. Ook wat dat betreft kunnen de voorwaarden eigenlijk niet beter.

Zeer veilige broker

Trade Republic is modern en wordt niet voor niets de bank van de toekomst genoemd. Daarnaast is een zeer veilige broker. Die veiligheid wordt gewaarborgd door de SSL-encryptie waarvan gebruik gemaakt wordt én het feit dat de bank onder toezicht staat van onder meer de Bundesbank. Verder wordt een stortingsbeveiliging van maximaal 100.000 euro per klant aangehouden.

Gebruiksvriendelijk platform

Omdat Trade Republic een mobile only broker is, is veel aandacht besteed aan het platform waarop gewerkt moet worden. De conclusie is dat sprake is van een zeer gebruiksvriendelijk platform vooral, waarop zeker ook de belegger prima uit de voeten kan. Overigens is de helft van de mensen die zich bij deze Duitse broker meldt beginnend op de aandelenmarkt.

Is Trade Republic gratis beleggen mogelijk?

Ja, dat is inderdaad mogelijk. Daarmee doet de broker kond aan de belofte om beleggen voor iedereen mogelijk te maken. Je kunt gratis beleggen in ruim 1300 verschillende aandelen en er worden door de broker geen commissiekosten gerekend. Je kunt ook gratis leren beleggen met het demo account.

Is Trade Republic een bijzondere broker?

Dat is het zeker. Niet voor niets wordt het de bank van de toekomst genoemd. Het is bovendien de eerste mobile only broker van Duitsland die beschikt over een zeer gebruiksvriendelijk platform. Niet voor niets is de broker ongekend populair bij beginners op de aandelenmarkt. Zeker in vergelijking met andere brokers.

Wat kan gratisbeleggen.nl voor je betekenen?

Op gratis beleggen leer je alles over gratis beleggen, goedkoop beleggen en gratis transactietegoeden. Je kunt er verder prima de verschillende brokers met elkaar vergelijken.