Binck

Beleggen bij Binck

Reeds meer dan 210,000 klanten maken gebruik van de mogelijkheid om zelf te beleggen bij Binck. Het zeer gebruiksvriendelijke platform voor het beleggen en de laagdrempelige en zeer duidelijke informatie voor particulieren maakt Binck tot een populaire broker die zeer goed gewaardeerd wordt door de huidige klanten. Deze broker adviseert klanten om alleen te starten met vormen van beleggen die aansluiten bij de kennis en de ervaring van de klant. Toch besteed deze broker veel aandacht aan het verschaffen van goede informatie voor degenen die beginnen met beleggen.

Aanbieder Start nu en profiteer:
Actie: stort € 5000,- en ontvang gratis aandelen tot wel $ 800,- Beleg bij Freedom24 zelf in aandelen, ETF en opties. Met activatiecode WELCOME5 ontvang je gratis aandelen. Wil je beleggen combineren met sparen? Dan krijg je de hoogste spaarrente (tot wel 5,9%) bij Freedom24.
Probeer het gratis en vrijblijvend! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Goedkoop beleggen bij Binck

Een van de meest voordelige manier van het goedkoopst beleggen is het beleggen bij een broker die je een bedrag aan transactietegoed cadeau geeft wanneer je een beleggersrekening opent. Binck heeft vaak acties beschikbaar waarbij nieuwe klanten bijvoorbeeld een bedrag van 200 Euro aan gratis transactietegoed ontvangen. Bij het doen van aankopen en bij het verkopen van bijvoorbeeld effecten, dien je transactiekosten te betalen. Deze krijg je tijdens de acties bij Binck teruggestort. Zo kun je een mooi rendement opbouwen dat niet gehinderd wordt door transactiekosten, waar het rendement mee wordt verrekend. Uiteraard is er bij het beleggen nooit sprake van een garantie dat je een positief rendement behaald.

Jouw geld laten beleggen bij Binck

Heb je geen kennis van het beleggen, maar wil je wel gebruik maken van het beleggen met de mogelijkheid om een goed rendement te behalen met jouw extra geld? Dan kun je jouw geld bij Binck ook in beheer laten beleggen. Jij kiest de koers die men moet aanhouden bij het uitvoeren van beleggingen met jouw geld, waarna de experts van Binck voor je aan de slag gaan. Zo kun je toch voordeel behalen met jouw kapitaal, ook zonder enige kennis van het beleggen. Deze vorm van beleggen biedt mooie kansen wat betreft het beleggen voor beginners, maar zeker ook voor ervaren beleggers. Wil je zelf gratis leren beleggen binnen een korte tijd? Kies dan voor het aanvragen van een gratis cursus beleggen via Gratis Beleggen.nl. Overigens kun je hier ook terecht voor het zelf maken van een vergelijking tussen Binck en andere brokers and banken die het beleggen voor particulieren aanbieden.

Doe je voordeel met het beleggen via een goedkope (of zelfs gratis) broker en zet de eerste stappen naar het vergroten van jouw kapitaal. Tegenwoordig kun je zelfs beleggen met weinig geld en toch winst behalen. Zo bouw je aan een appeltje voor de dorst voor later.

 

5/5 - (17 stemmen)
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)