Goedkope beleggingsrekening

goedkope beleggingsrekeningSteeds meer mensen kiezen ervoor hun spaargeld te gaan beleggen in plaats van het op een spaarrekening bij de bank te zetten. Logisch, want de rentepercentages die banken bieden zijn heel erg laag en zullen – als de voortekenen niet bedriegen- alleen maar verder gaan dalen. Sterker nog, voor je het weet brengen de banken je negatieve rente in rekening en kost sparen je straks zelfs geld. Daardoor lijkt beleggen het nieuwe sparen te worden. Een goedkope beleggingsrekening is essentieel als je van plan bent te gaan beleggen. Hier vergelijk je de goedkope beleggingsrekeningen en kun je bovendien gratis beleggen. Hier op Gratis Beleggen vind je gewoon alles over wat je echt moet weten over beleggen.

Vergelijk beleggingsrekeningen eenvoudig:

Aanbieder Start nu en profiteer:
Actie: stort € 5000,- en ontvang gratis aandelen tot wel $ 800,- Beleg bij Freedom24 zelf in aandelen, ETF en opties. Met activatiecode WELCOME5 ontvang je gratis aandelen. Wil je beleggen combineren met sparen? Dan krijg je de hoogste spaarrente (tot wel 5,9%) bij Freedom24.
Probeer het gratis en vrijblijvend! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met gratis beleggen in Amerikaanse aandelen! Met de broker Freestoxx betaal je € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen (NYSE & NASDAQ) en Opties. Ook betaal je geen inactiviteitskosten, wisselkoerskosten of maandelijkse kosten. Probeer het gratis en vrijblijvend (geen inleg nodig) met een Demo account! >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleg eenvoudig in Aandelen, ETF en meer zonder commissie Met de broker Scalable Capital kan je eenvoudig beleggen en betaal je geen commissie. Ook kan je met onbelegde inleg sparen voor de spaarrente van 2,3%. Ontdek de voordelen en mogelijkheden bij Scalable Capital >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen zonder commissie
Beleggen zonder commissie op aandelen met wereldwijde broker eToro! Open gratis een rekening, en handel in aandelen en meer >
Lees meer, klik hier!
Geen commissie en geen beheerkosten. Er kunnen mogelijk andere kosten zijn. Met beleggen loopt je vermogen risico.

of direct starten
easybroker gratis beleggen
Meer info
Gemakkelijk beleggen zonder beheerskosten
Easybroker maakt beleggen echt gemakkelijk en beschikbaar voor iedereen. Met lage tarieven en geen beheerskosten is dat een eitje. Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laat je geld eenvoudig beleggen
Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang € 65,- bonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Start met beleggen voor zeer lage tarieven of zelfs gratis! Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen of voor de DEGIRO kernselectie. Er kunnen andere kosten zijn.
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Bekijk de voordelen en kosten in de voorwaarden op de websites van de aanbieders.

Haal wel rendement en open een goedkope beleggingsrekening

Je wilt door te beleggen wél rendement halen. Je ziet je vermogen uiteraard graag groeien. Om te beleggen zoek je in eerste instantie een goedkope beleggingsrekening, ook wel effectenrekening genoemd. Je opent een goedkope beleggingsrekening bij de online broker of bij een bank. Vervolgens kun je in verschillende producten gaan handelen en kun je samenwerken met verschillende aanbieders. Beleggen kan op verschillende manieren. Zo kun jij het vermogen op de goedkope beleggingsrekening laten groeien door te handelen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en hefboomproducten. Op je goedkope beleggingsrekening zie jij je vermogen straks ook groeien door het succesvol beleggen in opties, futures en turbo’s.

Vergelijk en ontdekt wat voor jou een goedkope beleggingsrekening is

Voor niets gaat de zon op en dus kost handelen op de beurs je geld. Zo krijg je onder meer te maken met aansluitkosten, bewaarloon, servicekosten en transactiekosten. Voor je gaat beleggen is het verstandig je goed in te lezen in de kosten en zeker in verborgen kosten als bijvoorbeeld de kosten voor het uitoefenen van opties. Samen kan de kostenpost best heel aardig oplopen en dit gaat weer ten koste van je rendement. Je kunt dus stellen dat je door te kiezen voor de goedkoopste broker, je beslist niet altijd ook meteen de goedkoopste beleggingsrekening aangeboden krijgt. Wil je de goedkoopste beleggingsrekening? Vergelijk hier dan de verschillende goedkope beleggingsrekeningen en kies welke goed bij jouw specifieke situatie past.

Snel inzicht in wat de voor jou goedkoopste beleggingsrekening is

Om tot een beoordeling te komen wat de voor jou goedkoopste en dus meest aantrekkelijke goedkope beleggingsrekening is, moet je uiteraard  wel eerst weten welke kosten de brokers en de banken in rekening brengen. Op Gratis Beleggen wordt het allemaal voor je op een rijtje gezet en heb je snel inzicht in wat de voor jou meest goedkope beleggingsrekening is. Wat een goedkope beleggingsrekening voor jou is kan ook nog weer afhangen van in welke producten je handelt en hoeveel transacties je per maand doet. Soms kun je namelijk volumekorting krijgen als je een beleggingsrekening opent.

Houd wel nadrukkelijk rekening met de kosten en de risico’s

Behalve zelf vergelijken wat de voor jou meest goedkope beleggingsrekening is, krijg je op deze website meer inzicht in alle mogelijkheden die beleggen kan bieden en kun je gratis oefenen met beleggen. Bovendien vind je hier interessante kortingen en acties van aanbieders om zo nog goedkoper te kunnen beleggen. Overigens moet je wel nadrukkelijk rekening houden met de kosten en de risico’s die beleggen met zich meebrengt op het moment dat je een goedkope beleggingsrekening opent. Beleggen is, hoe mooi het soms ook allemaal lijkt, nooit van risico’s gevrijwaard. Je kunt dus je inzet verliezen, of een deel van je inzet in rook op zien gaan. Neemt echter niet weg dat steeds meer mensen besluiten te beleggen in plaats van om te sparen en in dat kader een goedkope beleggingsrekening zoeken. En dat zegt veel, zo niet alles.

Rate this page
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)