Gratis beleggen in ETF met kernselectie DEGIRO

DEGIRO gratis beleggenGratis beleggen in ETF met kernselectie DEGIRO? Ja, dat kan. Bij DEGIRO is het mogelijk en kun je een aantal assets verhandelen zonder dat er transactiekosten gerekend worden.  DEGIRO stelt je in staat eens per maand te kopen of verkopen. DEGIRO stelt zelf een lijst samen met assets die je gratis kunt verhandelen. Die lijst wordt regelmatig aangepast.

Naar DEGIRO.nl om te beleggen >

Gratis beleggen in ETF met kernselectie DEGIRO op basis van de fair use policy

Gratis beleggen in ETF met kernselectie DEGIRO vindt plaats op basis van de fair use policy. Per ISIN-code mag één aankoop of verkoop tot stand worden gebracht. Dat betekent dat elke volgende transactie die in dezelfde ISIN-code en richting wordt uitgevoerd en als sprake is van een transactiewaarde van tenminste duizend euro er opnieuw zonder transactiekosten uitgevoerd kan worden. Dan mag echter geen  tegengestelde transactie plaatsgevonden hebben.

Mits er een bedrag van duizend euro beschikbaar is

Gratis beleggen in ETF met kernselectie DEGIRO is dus gratis als je dezelfde kant op handelt en minimaal duizend euro investeert. Heb je eerder die maand ETF’s gekocht, dan kun je dus nog een keer gratis kopen, mits er een bedrag van duizend euro mee gemoeid is. Mocht je verkopen, dan betaal je wel transactiekosten. Dit is immers handelen in de tegengestelede richting.

Lijst kan voortdurend aangepast worden

Gratis beleggen in ETF met kernselectie DEGIRO is mogelijk voor heel erg veel ETF’s. Er is heel erg veel te kiezen. De beschikbare lijst met ETF’s is aan verandering onderhevig en kan voortdurend aangepast worden. De vrije te verhandelen ETF’s worden  verhandeld op onder meer Euronext Parijs, Xetra en Euronext Amsterdam.

Check de ISIN-code bij gratis beleggen in ETF met kernselectie DEGIRO

Wil je gebruik maken van gratis beleggen in ETF met kernselectie DEGIRO , check dan wel altijd goed op welke beurs die ETF’s  verhandeld worden. Let bij de aanschaf dus goed op waar en op welke beurs je de aankoop doet. Belangrijk is verder om de ISIN-code te checken. Dan weet je in elk geval zeker dat je de  juiste ETF’s op de juiste beurs koopt. Bovendien als je koopt, krijg je voor je de koop nog een keer een controlescherm voorgeschoteld. Check dan nogmaals of je op de juiste plek bent om gratis te verhandelen.

Weer keuze uit nieuwe sectoren en regio’s

DEGIRO meent dat diversifiëren van beleggen toch wel de sleutel is om tot een gezonde portefeuille te komen. Precies om die reden  biedt DEGIRO een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde ETF’s aan zonder transactiekosten. Het wil er de diversificatie nadrukkelijk mee bevorderen.  Onlangs – half april- vernieuwde en verbeterde DEGIRO de service en werd een nieuwe selectie gemaakt. Er is nu sprake van nog weer meer keuze uit verschillende sectoren en regio’s. De geactualiseerde lijst vind je op het platform van DEGIRO.

Haal meer rendement uit je geld

Wil je informatie over gratis beleggen of wil je aanspraak maken op gratis transactietegoed? Wil je goedkoop beleggen en gratis leren beleggen? Dan kun je prima terecht op gratisbeleggen.nl. Steeds meer mensen willen meer uit hun geld halen. Sparen levert je tegenwoordig amper nog iets op, of kost je zelfs geld.  Een goed alternatief is om je spaargeld te beleggen. Op die manier kun je nog wel rendement uit je geld halen. Op Gratisbeleggen.nl krijg je inzicht in de mogelijkheden om gratis of in elk geval goedkoop te beleggen en zie je steeds waar kortingen gelden en acties zijn.

 

Rate this page
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)