InDelta goedkoop beleggen

indelta goedkoop beleggenOf InDelta goedkoop is? Dat kun je wel zeggen ja. Omdat het de missie van InDelta indexbeleggen is om vermogensgroei voor iedereen mogelijk te maken worden de kosten zeer laag gehouden, het maakt zaken doen met deze broker extra interessant. InDelta richt zich meer dan welke andere belegger dan ook op de langere termijn. Niks geen waan van de dag, maar gedegen, veilige en rustige groei over een lange termijn. Om het daadwerkelijk voor iedereen mogelijk te maken om het vermogen te laten groeien, geldt evenmin een minimuminleg bij InDelta. De laatste stap voor je echt gaat beleggen is elders op dit platform informatie te lezen over zaken als hoe je gratis leert beleggen en worden de aanbieders die het mogelijk maken om te beleggen voorgesteld.

Lees meer over InDelta >

of open direct een rekening

InDelta goedkoop beleggen? Dat is het zeer zeker

Laten we ons eerst eens richten op de vraag of InDelta goedkoop is. De kosten spelen uiteraard een belangrijke rol bij het rendement dat je wint. Hoe lager de kosten zijn, hoe meer vermogen je weet op te bouwen. De kosten zijn bij InDelta laag. De broker doet er alles aan die kosten ook laag te houden, waardoor je vermogen zo goed mogelijk kan groeien. Per jaar rekent InDelta 0,5 procent beheerkosten per jaar. Verder krijg je te maken met 0,07 procent overige fondskosten per jaar. Dit zijn kosten om het ingezette beleggingsbeleid uit te voeren en om dividend lekkage te voorkomen. Doe je zaken met InDelta, dan worden genoemde kosten verrekend in de koers van de indexfondsen. Aan- en verkoopkosten zijn er niet bij InDelta, net als dat er geen service-fee kosten of bewaarloon gevraagd wordt.

Zo wordt dividend lekkage voorkomen

InDelta goedkoop noemen is dus alleen op basis van deze cijfers terecht. Er is echter meer wat InDelta goedkoop en aantrekkelijk maakt. Dan kijken we vooral naar het voorkomen van dividend lekkage. Het is bekend dat InDelta direct belegt in beursgenoteerde bedrijven, en dat wereldwijd. Als die dividend uitkeren – winstuitkering- dan houden buitenlandse overheden dividendbelasting in. In de meeste gevallen is het terugvorderen van die belasting onmogelijk. InDelta heeft daar handig op ingespeeld en met de Belastingdienst geregeld dat de fondsen van InDelta een bijzondere fiscale status hebben gekregen. Om die reden krijg je bij InDelta dus wel de ingehouden belasting terug. Dat levert beleggers toch maar mooi 0,35 procent extra rendement op. De kosten die InDelta maakt om dit voor elkaar te krijgen, 0,03 procent, worden verrekend onder de post overige fondskosten.

Beleg ineens of maandelijks

InDelta goedkoop noemen mag en het is iets waar men binnen de organisatie, al weer veertien jaar actief ondertussen, bijzonder trots op is. Het maakt indexbeleggen laagdrempelig en dat is precies wat InDelta wil. Je kunt bij InDelta indexbeleggen kiezen uit negen unieke fondsen met een wereldwijde spreiding en dus minder trendgevoelig en dus minder risicovol. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te kiezen uit drie modelportefeuilles. En tussen die mogelijkheden zit altijd die optie die bij jou en jouw specifieke situatie past. Je kunt bij InDelta ineens inleggen. Je kunt daarnaast ook kiezen om maandelijks in te leggen of om te kiezen voor een combinatie van beide.

Minder eng, hectisch en ingewikkeld

Wie het vermogen gestaag en vooral veilig wil laten groeien, kan prima een beroep doen op InDelta indexbeleggen. Zoals gezegd zijn de kosten laag en is het allemaal minder eng, hectisch en ingewikkeld als regulier beleggen. Veel mensen vinden dat wel zo prettig. Voor je nou echt gaat beleggen, check je altijd eerst de informatie die hier aangeboden wordt over beleggen en de manieren waarop je gratis kunt beleggen met je geld.

Lees meer over InDelta >

of open direct een rekening

Rate this page
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)