Scalable Capital gratis beleggen

Dat er steeds meer mensen zijn die willen gaan beleggen, is niet zo heel erg opmerkelijk. Laat jij jouw geld namelijk op de spaarrekening van jouw bank staan, dan weet je bijna zeker dat dit geen rendement op gaat leveren. Die kans is er wel als je gaat beleggen, al kleven hier natuurlijk ook altijd bepaalde risico’s aan. Wanneer jij ook wilt gaan beleggen, dan doe je altijd zaken met een broker, dit is een makelaar in aandelen. Als het om brokers gaat, heb je tegenwoordig heel erg veel te kiezen. Een nog jonge broker is Scalable Capital. Lees hier wat Scalable Capital gratis beleggen je te bieden heeft en waarom ook jij zou kunnen kiezen voor de diensten van deze broker.

Scalable Capital gratis beleggen voor beginnende en ervaren beleggers

Zoals gesteld is Scalable Capital een nog jonge broker die nog niet zo heel erg lang actief is. Desondanks maken steeds meer mensen gebruik van de diensten van deze broker. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat deze broker beleggen voor iedereen mogelijk maakt. De broker is dus geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren belegger. Je kunt bij deze broker in elk geval handelen in aandelen, ETF’s en ook in crypto. Bovendien handel je altijd commissievrij en kun je al beleggen vanaf een inleg vans slechts één euro. Scalable Capital gratis beleggen is dus voor iedereen die wil gaan beleggen een zeer interessante optie.

De gratis broker bied je enorm veel flexibiliteit

Kies je voor Scalable Capital, dan gelden dus geen executie fees voor aandelen, fondsen en EFT’s. Ook het aanbod van deze broker is standaard erg groot. Wat zeker ook aanspreekt is dat je dus al vanaf ene bedrag van 1 euro al jouw eigen beleggingsplannen kunt maken. Scalable Capital is ook al aantrekkelijk vanwege de flexibiliteit die geboden wordt. Je hebt bij deze broker zo goed als alles zelf te bepalen. Je past eenvoudig het bedrag aan net zoals je zelf kiest voor de beleggingsfrequenties aan kunt passen.

Ook geld storten en opnemen is bij Scalable Capital gratis beleggen erg eenvoudig

Wil je gaan beleggen via deze broker, dan kun je dit gemakkelijk doen via de website van Scalable Capital. Je kunt daarnaast ook een speciale app voor iOS of Android downloaden, het is maar net wat jij zelf gemakkelijker vindt. De broker heeft gewoon erg veel te bieden. Leuk en praktisch zijn bijvoorbeeld ook de dynamische grafieken en de flexibele intervallen en de meldingen die je kunt krijgen als jouw aandeel een bepaald prijsniveau bereikt heeft. Uiteraard krijg je via de website en de app steeds de realtime beurskoersen aangeboden, waardoor je altijd de juiste blik op de markt houdt. Ook geld storten en geld opnemen is bij deze broker opmerkelijk gemakkelijk en bovendien kan dit altijd zeer snel.

Vergelijk brokers hier op GratisBeleggen.nl

Als jij wilt weten of deze broker ook voor jou geschikt is en wil je weten waar je gratis kunt beleggen? Lees dan alle informatie hier op GratisBeleggen.nl. Je leest hier alles over gratis beleggen en aandelen en maakt geheel vrijblijvend kennis met de beste brokers. Je kunt die brokers hier bovendien goed met elkaar vergelijken en door te vergelijken weet je zeker dat jij altijd een broker kiest die past bij jouw specifieke wensen en eisen.

Waarom besluiten steeds meer mensen te kiezen voor gratis beleggen?

Omdat je met jouw geld op de bank amper nog rendement kunt maken, besluiten steeds meer mensen om te beleggen. Daarbij gaat de voorkeur natuurlijk uit voor gratis beleggen, om zo de kosten zo laag mogelijk te houden. Wat betreft gratis beleggen zou je kunnen kiezen voor Scalable Capital gratis beleggen.

Waarom zou je kunnen kiezen voor Scalable Capital gratis beleggen?

Kies je voor Scalable Capital gratis beleggen, dan krijg je te maken met ene zeer flexibele broker die bovendien geen commissies rekent. Je hebt bovendien veel handelsmogelijkheden en kunt beleggen via de website of via een speciale app voor iOS of Android.

Welke informatie lees je hier op GratisBeleggen.nl?

Op GratisBeleggen.nl kun je haarfijn zien bij welke brokers je gratis kunt beleggen en hoe je gratis kunt beleggen. Deze aanbieders kun je vervolgens op GratisBeleggen.nl prima met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk, weet je zeker dat jij altijd de voor jou beste keuze maakt, een broker dus die aansluit bij al jouw specifieke wensen en eisen.

Rate this page
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)