Trading212 goedkoop

Trading 212 goedkoop
Trading212 goedkoop

Of Trading212 goedkoop is? Dat is het zeker en dat wil het ook. Democratiseren van de financiële markt is immers het doel van de broker, die het dus voor iedereen zo laagdrempelig mogelijk maakt. Je krijgt bij Trading212 niet te maken met commissie en transactiekosten en alleen dat al maakt het voor iedereen een stuk gemakkelijker om te beleggen. Opvallend is verder de app van de broker, ondertussen al ruim vijftien miljoen keer gedownload. De vraag of Trading212 goedkoop is, kan met een volmondig ja beantwoord worden.

Direct gratis rekening openen >

of meer informatie

Ga oefenen en bekijk de verschillende brokers

Moeilijker dan werken met Trading212 is de beleggingswereld zelf. Die is namelijk allesbehalve transparant en als starter op de beursvloer zul je daar niet gemakkelijk je hoofd overeind houden. Met behulp van dit platform kom je echter al verder. Je kunt oefenen en kennismaken met de verschillende brokers die er zijn. Zo kun je zelf onderzoeken of Trading212 goedkoop is en of er nog voordeligere brokers actief zijn.

App is al vijftien miljoen keer gedownload

Trading212 is er vanaf 2004 en de broker is van Bulgaarse komaf. Tegenwoordig echter is het gevestigd in Londen. Dat Trading212 goedkoop is mag ondertussen genoegzaam bekend zijn, bekend is ook dat het geldt als specialist in CFD’s. Behalve dat Trading212 goedkoop is en dat het daar veel mensen mee lokt doet het dat ook met de app. Die is ondertussen al vijftien miljoen keer gedownload. Aan de andere kant van het Kanaal is het verreweg de meest gebruikte app en dat was het in 2017 in Duitsland ook. Dat heeft weer alles te maken met het gebruiksgemak van de app. Het wijst zich allemaal vanzelf en nooit eerder was beleggen zo toegankelijk en laagdrempelig. Wat dat betreft doet de broker er dus alles aan om beleggen inderdaad voor iedereen toegankelijk te maken.

Trading 212 is goedkoop en gemakkelijk

Trading212 is goedkoop is biedt twee soorten accounts: Invest en CFD. Invest is sterk gericht op handelen in echte aandelen en ETF’s. Dit kun je dus doen zonder dat daarvoor kosten in rekening gebracht worden. De broker maakt de handel in aandelen op zeven markten, ETF’s en CFD’s mogelijk en binnen CFD’ is het weer mogelijk om te handelen in aandelen, forex, cryptovaluta, grondstoffen, indexen, ETF’s en futures.

Direct gratis rekening openen >

of meer informatie

Niets moeilijks aan

Hoewel beleggen met Trading212 goedkoop en gemakkelijk is, is er toch een uitstekende klantenservice beschikbaar die letterlijk 24/7 klaar staat om antwoord te geven op vragen die er zijn. Die klantenservice wordt niet in de Nederlandse taal ondersteund, Engels is de voertaal. Gelukkig redden de meeste Nederlanders zich prima in deze taal. En bovendien, in de praktijk zullen er amper vragen zijn. Aan beleggen met Trading212 is namelijk niets moeilijks.

Beleggen vraagt om kennis

Dat de broker het de mensen ook daadwerkelijk gemakkelijker wil maken blijkt ook wel uit het feit dat er een demoaccount is. Daarmee kun je in eerste instantie zonder enig financieel risico te lopen leren beleggen. En dat is bepaald geen overbodige luxe. Beleggen vraagt om kennis. De complexe wereld van aandelen is anders voor de beginner vaak te moeilijk om rendement te maken. Behalve dat je het demoaccount bij Trading212 gratis kunt gebruiken, kun je ook elders op dit platform veel informatie inwinnen, bijvoorbeeld hoe je gratis kunt leren beleggen.

trading212 demo
Met de Trading212 demo rekening kan je gratis beleggen en later overstappen op echt geld

Beleggen en handelen is nooit zonder risico

Mogelijk hoger rendement gaat altijd gepaard met een hoger risico. CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 76% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Rate this page
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)