Yieldt gratis beleggen

yieldt gratis beleggen

En weer is er een optie om in crypto’s te beleggen bijgekomen nu Yieldt beheerd beleggen zich in de markt gevestigd heeft. Yieldt biedt beheerd beleggen en richt zich, best bijzonder, op de lange termijn. Daarmee onderscheidt Yieldt zich direct, want doorgaans zoekt men het succes vooral in de snelle daghandel. Yieldt gratis beleggen is niet helemaal aan de orde, je kunt wat betreft de kosten wel kiezen voor kosten middels een Winst Fee, waardoor Yieldt gratis beleggen wél het geval is. Wel dient altijd eerst een minimale inleg van duizend euro gepleegd te worden.

Open een gratis rekening bij Yieldt

of lees meer informatie

[table “1” not found /]

Yieldt gratis beleggen als je kiest voor de optie Winst Fee

Nadat je de inleg gedaan hebt, kun je wat betreft de kosten kiezen voor twee opties. Yieldt gratis beleggen betekent kiezen voor Winst Fee. Je betaalt dan 25 procent over het positieve verschil in resultaat tussen Yieldt en dat van de Bitcoin index in de betreffende maand. Omdat het gaat om een positief verschil, kost het je dus in feite niets en is dus sprake van Yieldt gratis beleggen.

Kiezen voor een vaste kosten structuur is de andere optie

De andere optie is kiezen voor een vaste kosten structuur. Dan is geen sprake van Yieldt gratis beleggen. Kies je voor een vaste kosten structuur, dan betaal je eenmalig 2 procent van het totaal ingelegde bedrag. Verder geldt dan een beheervergoeding. Dit is 0,75 procent van het totaal ingelegde bedrag. Van Yieldt gratis beleggen is dan dus overduidelijk geen sprake.

Rendement op lange termijn

Yieldt Crypto beheerd beleggen richt zich op rendement op de lange termijn. Eigenaar Paul Mennema denkt zo een gat in de markt te vullen. Of de handel in crypto op de lange termijn rendement oplevert, is ook maar de vraag.  Voorlopig lijken crypto’s moeilijk te voorspellen en dat geldt zelfs voor de Bitcoin.

Innige samenwerking met Bitvavo

Yieldt, een volledig Nederlandse broker, werkt wat betreft de handel in cryptovaluta nauw samen met Bitvavo, een van de grootste handelsplatformen van ons land. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat Yieldt zelf geen wallet heeft. Kies je voor Yieldt beleggen, dan dien je dus eerst een account aan te maken bij Bitvavo.  Vervolgen koppel je die aan het account van Yieldt waarna Yieldt namens jou kan handelen.

Check de informatie hier op gratisbeleggen.nl

Wil je meer weten over Yieldt beleggen en over gratis beleggen in het algemeen, dan kun je prima hier op gratisbeleggen.nl uit de voeten. Je leest en leert er alles over gratis beleggen, goedkoop beleggen, gratis leren beleggen en vindt er bovendien aanbieders van beleggen.

Laagdrempelig en toegankelijk

Yieldt maakt het handelen in crypto’s in elk geval laagdrempelig en toegankelijk. Het inlegbedrag van duizend euro is te overzien en met een persoonlijk dashboard kun je de beleggingsportefeuille steeds op de voet volgen.  Je hebt bij Yieldt bovendien de mogelijkheid om de beleggingen op elk gewenst moment te beëindigen.

Open een gratis rekening bij Yieldt

of lees meer informatie

Is Yieldt gratis beleggen mogelijk?

Ja, wat betreft de kosten is Yieldt gratis beleggen mogelijk. Dan moet je echter wel kiezen voor de Winst Fee. Je betaalt dan een percentage over de winst en van de winst. En dus kost het je in feite niets.

Wat is het alternatief bij Yieldt als je naar de kosten kijkt?

Je kunt bij Yieldt ook kiezen voor de vaste kosten structuur. Je betaalt dan 2 procent instapkosten en een beheervergoeding van 0,75 procent van het totaal ingelegde bedrag.

Welke informatie vind je hier op deze website gratisbeleggen.nl?

Op deze website vind je alles over gratis beleggen, goedkoop beleggen, gratis leren bekeggen en over de aanbieders van beleggen. Verstandig om die informatie eerst goed door te nemen voor je gaat beleggen.

Rate this page
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)