Yieldt goedkoop crypto beleggen

yieldt goedkoop beleggen in bitcoin en crypto

De Nederlandse broker Yieldt richt zich op de handel in crypto’s. Verrassend genoeg laat de broker de daghandel voor wat het is en richt het zich wat betreft rendement op de langere termijn. Yieldt goedkoop crypto beleggen is al eveneens mogelijk. De broker maakt beheerd beleggen in crypto’s laagdrempelig en toegankelijk en houdt zeker ook de kosten laag.

Open een gratis rekening bij Yieldt

of lees meer informatie

[table “1” not found /]

Yieldt goedkoop crypto beleggen is zeker een optie

Ja, Yieldt goedkoop crypto beleggen is prima mogelijk. Ten eerst hanteert de broker een minimum inlegbedrag van duizend euro, iets dat voor mensen die willen beleggen toch geen probleem mag zijn. Als we het hebben over Yieldt goedkoop crypto beleggen dan doelen we eveneens op de beheerkosten. Je kunt in dat geval kiezen voor een iets hogere winst fee, kosten die je pas betaalt als je winst maakt. Je kunt echter ook kiezen voor een vaste kostenstructuur. Het is dus maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Yieldt goedkoop crypto beleggen in samenwerking met handelsplatform Bitvavo

Yieldt goedkoop crypto beleggen wordt aangeboden in samenwerking met Bitvavo, een van de grootste handelsplatformen van Nederland. Die samenwerking is ook noodzakelijk, omdat Yieldt je gene eigen wallet aan kan bieden. Als je beheerd wilt beleggen bij Yieldt, dan maak je in eerste instantie een account bij Bitvavo aan. Vervolgens koppel je dat account aan het account bij Yieldt. Daarmee geef je Yieldt de mogelijkheid om namens jou te handelen in crypto’s.

Beleggingsportefeuille bestaat voor 25 procent uit Bitcoin

De beleggingsportefeuille die op de lange termijn rendement op met leveren bestaat in elk geval voor een kwart uit Bitcoin. Verder zit er zeker 20 procent Ethereum in. De overige 55 procent wordt gevuld met een selectie uit zestien andere crypto’s. De optie die Yieldt biedt is met name perfect voor mensen die wel iets zien in de handel in cryptovaluta, maar niet steeds met de beurskoers bezig willen zijn. En doorgaans is dat bij crypto’s wel het geval. Daar wordt vooralsnog vooral rendement gemaakt met de snelle daghandel. Yieldt wil het echter anders doen en volgens de gedegen analyses die uitgevoerd zijn moet rendement op de lange termijn ook gewoon mogelijk zijn.

Check deze website voor meer informatie over goedkoop beleggen

Yieldt is een volledige Nederlandse onderneming en eigendom van Paul Mennema. Zelf staat het niet onder toezicht van De Nederlandsche Bank of het AMF. Dat staat Bitvavo echter wel. Ook om die reden levert de samenwerking tussen deze twee partijen alleen maar voordelen op en ben je als belegger zeker dat je veilig belegt via Yieldt. Voor je gaat beleggen is het overigens altijd  verstandig om deze website eens nader te bestuderen. Je vindt hier namelijk alles over gratis beleggen, goedkoop beleggen en ook gratis leren beleggen.

Open een gratis rekening bij Yieldt

of lees meer informatie

Is goedkoop beleggen bij Yieldt Crypto beheerd beleggen een optie?

Ja, dat is het zeker. Wat betreft de beheerkosten kun je kiezen voor de Winst Fee. Je hebt dan alleen kosten als je rendement haalt en in feite kost het je dan dus niets. Je kunt bij deze belegger ook kiezen voor een vaste kostenstructuur.

Richt Yieldt Crypto Beleggen zich op de korte of de lange termijn?

Yieldt richt zich nadrukkelijk op de lange termijn. Dat is uniek, want doorgaans wordt rendement gemaakt via de snelle daghandel. Daar blijft deze broker echter verre van.

Welke informatie vindt je hier op gratisvergelijken.nl?

Op deze website lees en leer je alles over onder meer gratis beleggen, goedkoop beleggen, gratis leren beleggen en over de brokers die beleggen voor je mogelijk maken.

Rate this page
Kasper, Beleggen Expert
Laatste berichten van Kasper, Beleggen Expert (alles zien)